Fordyce spots

  • #1

    hallo, ik ben een jonge en ik ben 15 jaar oud. Ik heb nu al 2 tot 3 jaar fordyce spots. Ik was er al snel achter gekomen dat het niet gevaarlijk is dus ergerde ik me er niet aan. Ik heb nu al een tijdje en vriendin en we hebben het een aantal keer over seks gehad maar ik ben er achter gekomen dat ik er onzeker ben door de fordyce spots dus heb ik haar elke keer verteld dat ik er nog niet klaar voor ben. Ik wil nu heel graag wat aan mijn fordyce spots doen maar ik durf het mijn ouders het niet te vertellen en aangezien ik nog geen 16 ben mag mijn huisarts alles tegen mijn ouder vertellen dus ik vertel het ook liever niet tegen mijn huisarts. Ik heb van mijn huisarts voor een huidaandoening die ik heb 10% salicylzuur creme gekregen. Ik vroeg mij af of ik dit ook tegen de fordyce spots zou kunnen gebruiken. Ook vroeg ik mij af of ik mogelijk anoniem een co2 laser behandelijk kan krijgen. Zo ja, waar kan ik dat doen, is het verstandig en wat zou dat kosten??

    Reageer
    #2

    "aangezien ik nog geen 16 ben mag mijn huisarts alles tegen mijn ouder vertellen" dit klopt dus niet. Jij moet daarvoor toestemming geven.
    Maar je moet niets aan de Fordyce spots doen, Het ie een heel normaal verschijnsel tijdens de puberteit. Ze gaan ook vanzelf weer weg as je ouder wordt

    Reageer
    #3

    Ik ben nu 13. Wanneer gaan ze ongeveer weg? Mensen zeggen altijd dat ze vanzelf wel weg gaan maar ik ben oncomfortabel met die klere pukkeltjes. Gaan ze weg voordat ik 18 ben?

    Reageer
    #4

    Kan helaas ook nog wat langer duren. Maar je moet je oncomfortabel voelen want nagenoeg iedereen, zowel jongen als meisjes, heeft ze.

    Reageer
    #5

    Ik ben nu 32 hen ze al heel mijn jonge leven en ze worden alleen maar erger (in mijn geval) nooit storend geweest en ook geen enkel meisje dat er een probleem mee had! Maar overweeg nu toch er iets aan te laten doen. Ik denk ook dat ik een extreem geval ben ze zitten echt overal en zijn best groot.

    Reageer
Reageer op: Fordyce spots


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief