Help geen erectie

  • #1

    Ik ben 23 en krijg geen erectie meer, en ik kan het ook niet aansturen. Er is twee dagen geleden een bijbalontsteking geconstanteerd door de huisarts en antibiotica ontvangen, echter vertrouw ik het niet of het ook echt een bijbalonsteking is, aangezien ik tussen mijn linker teelbal en penis een soort dikte heb(lijkt op een bal wat ovaal is) en niet heel pijnlijk. Af en toe krijg ik een stijve van 30 sec wat ik niet eens kan aansturen. Aangezien ik 2 dagen geleden al bij huisarts was weet ik neit of ik weer contact moet opnemen, ze was zelf heel rustig. Ook is mijn balzak zweterig en hangerig, waardoor ik de dikte beter kan zien.

    Reageer
    #2

    Het zou toch een bijbalontsteking kunnen zijn. eerst even de kuur afmaken

    Reageer
    #3

    Ik heb nu hetzelfde, m'n kuur loopt tot donderdag. En kan geen erectie krijgen. Ook mijn balzak is zweteriger en hangt meer. Komt dit vanzelf goed?

    Reageer
    #4

    Eerst maar eens de kuur afmaken

    Reageer
Reageer op: Help geen erectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief