Ziekte van Zoon?

  • #1

    Hallo, ik heb al lange tijd (enkele jaren) last van enkele vervelende symptomen bij mijn penis. Het gaat met name om roodheid, jeuk en een constant onrustig gevoel. Het uit zich met name achter de eikel en bij het uiteinde van de plasbuis. Ik heb verschillende tests ondergaan zonder resultaat: SOA test, bloedonderzoek en uitwerpselentest op candida. Van de huisarts heb ik verschillende crèmes meegekregen (denk aan miconazol, ketoconazol, Protopic) en ik heb enkele huishoudmiddeltjes geprobeerd. Sommigen hiervan hadden resultaat voor een week of twee, maar dan kwam het weer terug. De dermatoloog denkt nu dat het om de Ziekte van Zoon gaat en als ik de symptomen daarvan lees lijkt dit er wel op: “… is een rode huiduitslag op glans (eikel) van de penis en vaak overlopend naar de binnenzijde van de voorhuid.” Om er zeker van te zijn wil de arts een biopt nemen, echter fluctueren de klachten behoorlijk waardoor het lastig is om een biopt te plannen. Op internet lees ik dat de Ziekte van Zoon niet voorkomt bij besneden mannen (ik ben zelf niet besneden), dus mogelijk biedt een besnijdenis uitkomst? Ik zou graag wel definitief willen weten wat het is voordat ik daartoe besluit. Ik heb op dit moment geen relatie.

    Zijn hier mensen met ervaring met de Ziekte van Zoon? Of hebben jullie misschien andere ideeën van wat het kan zijn? Zie ook de bijgevoegde foto’s.

    Alvast enorm bedankt!

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het zou de ziekte van Zoon kunnen zijn, En dan is een besnijdenis vaak de enige oplossing

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie. Is het uit te sluiten of het de Ziekte van Zoon is d.m.v. een biopt?

    Reageer
    #4

    Ja, dat dan worden uitgesloten

    Reageer
    #5

    Ok dank, laatste vraag: waar denk jij aan bij het lezen van de symptomen en het zien van de foto’s?

    Reageer
    #6

    De ziekte van Zoon is mogelijk...

    Reageer
    #7

    Was het uiteindelijk ook de ziekte van zoon? En ben je er nu vanaf?

    Reageer
Reageer op: Ziekte van Zoon?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief