Schimmel infectie penis gaat niet weg.

 • #1

  Beste lezers.

  Ondertussen ben ik al langer dan maanden bezig om van een schimmel infectie aan mijn penis af te komen. ik word er helemaal gek van. en ik word er elke dag mee geconfronteerd

  Ik heb het opgelopen toen ik voor de eerste keer onveilige seks heb gehad met een meisje waar ik al na een bijna een maand veilige seks mee heb gehad(behalve oraal). beide hebben we na onze de laatste partner een soa test laten doen en zijn allebei clean.

  In de week dat we onveilige seks hadden heeft ze een kuurtje antibiotica gekregen voor een blaas ontsteking. een paar dagen later kreeg ik erge jeuk en witte aanslag op mijn eikel. Na wat googlen wist ik dat ik een schimmel had. dit was al erg schrikken want dit heb ik dus nog nooit gehad.

  Ben direct naar de drogist gegaan om daktarin te halen en ben meteen gaan smeren. twee dagen later waren de meeste klachten al weg maar ben toch nog even naar een vervangend huisarts geweest voor controle. die keek ook in mijn mond en zag dat ook daar sporen waren van schimmel. mijn penis is toen niet bekeken omdat er toen al niets meer aan te zien was.

  Mijn partner is ook medicatie gaan halen, de bekende eitjes en heeft zich ook behandeld. ik heb een week doorgesmeerd en ook daktarin oral voorgeschreven gekregen. na die week heb ik weer onveilige seks gehad met haar, de volgende dag was de schimmel weer terug..

  Weer begonnen met smeren en een nieuwe tube daktarin oral voorgeschreven gekregen. dit heb ik 2,5 week weer gedaan(de klachten verdwijnen al na een paar dagen) dit heb ik 2,5 week gedaan. na de 2,5 weer seks gehad en jahoor, de schimmel weer terug.

  Vriendin naar de huisarts gestuurd maar die bleek geen infectie te hebben?! hoe dit geconstateerd is weet ik niet. Ze wordt tijdens de seks ook niet goed nat dus gebruiken we ook glijmiddel.

  Die huisarts van haar gaf aan dat ik waarschijnlijk gewoon wat last heb van een schrale droge penis, een schimmelinfectie bij de man komt bijna niet voor... nouja dan ga je maar een beetje op dat advies in en dat was na de seks de penis wat insmeren met vaseline.

  Omdat de klachten bleven> vooral de witte schilfers/witte huid van de eikel en de rode voorhuid had ik de mijn eigen huisarts maar eens opgebeld, nou de komende week zit alles vol en de week erop vakantie, dus zonder spoed dikke pech. FIJN..

  heel die 2,5 week weer door gesmeerd en daarna eindelijk  naar de huisarts geweest.
  Ik heb toen ook een middeltje tegen mijn exceem gekregen (daar heb ik met periodes wel eens last van) dit speelde al voordat ik die schimmel opliep) De exceem plekken waren niet groot maar de jeuk en het exceem blijft maar terug komen.
  nek/lies/knieholtes.

  Omdat ik alweer 2,5 week aan het smeren was zag mijn penis er gewoon normaal uit en er was niets aan te doen of te zien. De huisarts stelde toen voor om even af te wachten tot de symptomen weer terug kwamen en er dan een monster van te nemen om dit op te sturen om te controleren of het nu om een schimmel gaat of misschien wel een bacteriële infectie(ziet er toch niet uit zoals een scimmel infectie?!)

  Ik had liever gewoon een sterke kuur medicijnen gekregen maar helaas. hij wil het probleem plaatselijk aanpakken met de juiste medicatie..

  Na zes dagen niet smeren begon mijn penis weer een witte gloed te krijgen en te ''vervellen'' dus weer naar de huisarts gegaan en hij heeft een monster genomen.. duurt 5 dagen voor de uitslag er is.. en dan moet ik bellen..
  Ik gaf aan dat ik graag andere medicatie wil ipv die daktarin van de drogist.
  (de exzeem plekjes zijn bijna allemaal weg en de tube Triamcinolonacetonide werkt goed tegen het exceem)

  Heel internet al doorgelezen voor medicatie tegen schimmels en zie bij verschillende forums het medicijn Fluconazol pillen voorbij komen, dit schijnt goed en effectief te werken. maar de huisarts schrijft me Fungoral 20mg/g voor.. dit zou een stuk sterker zijn dan de daktarin.. nou lees ik op de verpakking dezelfde verhouding van het werkend middel dat erin zit... op de tube dakatrin staat ook 20mg/g op. dus niet sterker?!! ook de ervaringen op internet die ik over Fungoral lees zijn slecht.

  Ben helemaal klaar met dat smeren, zeker omdat die klote schimmel elke keer weer terug komt. de prille relatie met mijn viendin is nu over, ik slaap soms slecht en mijd lichamelijk contact met alles en iedereen.

  Omdat ik volgende week ,3 weken op vakantie ga met vrienden naar azie en vlak daarvoor, de dag voor de vlucht als ik  geluk heb de uitslag pas krijg(Als er al wat uit komt?!) ik zit er serieus aan te denken om een online consult en recept aan te vragen voor fluconazol pillen 200mg en om het zo te proberen om de schimmel weg te krijgen. ik zie het niet meer zitten. om maar weer met zalfjes door te blijven smeren . bij de apotheek geven ze aan dat je tot 6! weken door kan/ moet smeren. Dit is toch niet normaal>?!

  Hopelijk kunnen jullie mij nog tips geven,, ik weet het niet meer en heb het vertrouwen in mijn huisarts wel een beetje verloren. hij lijkt het allemaal een stuk minder erg te vinden dan ik. hij wenste mij zelfs nog een fijne vakantie, fijn vakantie vieren met een schimmel aan mijn lul.

   

   

   

  Reageer
  #2

  Het is niet zo raar dat er bij een hardnekkige schimmelinfectie wel tot 6 weken gesmeerd moet worden...
  Flucanozol is een optie. Maar bestel zoiets niet online. Bovendien zal dan eerst zeker moeten zijn dat het inderdaad een schimmelinfectie is en niet toch een bacteriële infectie.

  Reageer
  #3

  Waarom zo lang blijven smeren als het met een simpele pil vaak opgelost is?

  Ik lees ook op verschillende pagina`s dat als je als man zijnde eenmaal een schimmel infectie hebt of hebt gehad dat de kans groot is dat je in de toekomst er sneller last van krijgt?

  Reageer
  #4

  Dat sneller last krijgen is niet aan de orde. Het is geen simpele pil hoor.... Het is een sterk middel dat niet zomaar moet worden voorgeschreven

  Reageer
  #5

  Hoi Kef, ik leef met je mee, deal met hetzelfde. En 6 weken smeren!? Ik dacht ook aan die pil en ga dit zeker vragen aan de huisarts volgende week.

  Bij mij begon alles ook vlak voordat ik op vakantie ging. Dokter wenste me ook fijne vakantie, nou ik was liever thuisgebleven. Je bent constant bezig met de staat van je lul. Zelfs masturberen is niet fijn meer.

  Maar goed, laten we moed blijven houden. Heb je al uitslag?

  Reageer
  #6

  Helaas nog steeds geen uitslag.. hopelijk morgen..

   

  Reageer
  #7

  Hier nog een update. De uitslag van de kweek heb ik binnen gekregen op de dag dat ik aan het vliegen was. De kweek, uitslag is dus negatief, er is blijkbaar getest op een aantal schimmels en een aantal bacteriële infecties. Ik baal enorm. Weet nu dus nog steeds niets. Voordat ik op vakantie ben gegaan heb ik toch via een online dokter/recept op internet fluconazole 200mg tabletten gekocht. Heb er in totaal twee gebruikt. Het leek goed te gaan, maar het begint onder weer wit, en plakkerig uit te slaan. Wat een ellende. Als ik weer terug ben vraag ik om een doorverwijzing naar een dermatoloog? of een andere huisarts. Ik ben er echt zo klaar mee.

   

   

  Reageer
  #8

  Ik heb ook weer wat last gekregen van wat eczeem onder mijn oksels en een wat geïrriteerde huid boven mijn schaamstreek. Ben weer gaan smeren met de exzeemzalf.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Vraag een verwijzing voor de dermatoloog

  Reageer
  #10

  Hoi Kef, hier een update of tip die je misschien kan helpen. Ik heb ook heel lang getobt en gesmeerd, zonder resultaat. Om gek van te worden. Sowieso goed om naar een dermatoloog te gaan. Maar ik ben op een gegeven moment door gaan denken in de exzeem hoek en kocht Bepanthen eczeem crème (gewoon bij Etos of Kruidvat). Nou een wondermiddel! De klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Geen schilvers meer, niet meer rood en droog! Dus een tip wellicht: denk niet meteen schimmel, en zeker als behandeling niet aanslaat. Misschien is het dan wel gewoon eczeem! Ook gezien je uitstlag die negatief was.

  Reageer
  #11

  Thanx voor je reactie. Ik had alwel  een tubetje gekocht maar nog niet gebruikt. Kun je die bepanthan crème wel gewoon op je eikel smeren?

  Ben inmiddels weer aan het smeren. Heb een doorverwijzing binnen en moet een afspraak gaan maken bij de dermatoloog. Moet ik dus weer gaan stoppen met smeren ? En dan een monster laten nemen of hoe gaat dat bij de dermatoloog in zijn werk?

  Ik weet ook niet zo goed waar ik aan moet denken, of het nu toch een schimmel of bacterie of wat anders is.. de laatste keer was de kweek negatief.. wat blijft er dan nog over en wat testen ze nog meer?

  Reageer
  #12

  In ieder geval niet smeren als je naar de dermatoloog moet.

  Reageer
  #13

  Ja hoor, je kunt het op je hele penis smeren, geen probleem. Er zitten geen schadelijke stoffen in.

  Reageer
  #14

  Ik vergeet te zeggen: smeer ook met vaseline paraffine zalf. Totaal onschuldig middel, maar het was bij mij de combinatie van die twee crèmes die het hem deed.

  Reageer
  #15

  Bedankt voor je tips! op dit moment weer gestopt met smeren omdat ik volgende week een afspraak heb bij de dermatoloog.

   

  Reageer
Reageer op: Schimmel infectie penis gaat niet weg.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief