Witte niet-jeukende vlek op de eikel

  • #1

    Dag iedereen,

    Ik heb vrijdag pas een afspraak bij de dermatoloog, maar wou even zien of mensen een idee hebben, wat dit zou kunnen zijn.

    Ik heb sinds een 2-tal weken een witte niet-jeukende vlek welke ook niet irriteert op mijn eikel. Ik was mijn eikel wel iedere dag met zeep.

    In maart ben ik, standaard, getest geweest op chlamydia, HIV, Herpes en Syfilis. Buiten een vals-positieve Elisa gevolgd door 3 negatieve confirmaties en negatieve Western Blot (nooit seks gehad, dus zat met de schrik van mijn leven), is hier niets uitgekomen.

    Kan het een vorm van lichen planus zijn? Vind het vreemd aangezien het niet jeukt.

    Een uroloog zie ik de 22e pas.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    het zou lichen planus kunnen zijn.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor het antwoord Tandor. Ik heb vrijdag afspraak bij dermatoloog om te laten nakijken.

    Ik vind het vooral vreemd dat het niet jeukt? Hebben schimmelinfecties niet als gemeen kenmerk dat zij jeukend van aard zijn? Ik ga ook nog eens een HIV-test laten afnemen (niet dat ik risicocontact heb gehad), maar vond het vreemd dat ik hierop in maart vals-positief scoorde (gevolgd door 3 negatieve confirmaties en een negatieve WB). Heb jij hier soms ook wat meer info over?

    Reageer
    #4

    Schimmelinfecties veroorzaken in de meeste gevallen idd jeuk maar ook meer rode vlekken en schilfering. Ik denk ook niet dat het een schimmelinfectie is.

    De vals positieve test kan ik zo ook niet verklaren. Waar heb je die test laten doen?

    Reageer
    #5

    Test heb ik laten uitvoeren via huisarts. Staal opgestuurd naar ziekenhuis en vervolgens naar universitair ziekenhuis om de screening al dan niet te bevestigen. Ik vond het allemaal zéér vreemd, omdat ik 1) maagd ben en 2) geen risicocontact hebt gehad.

    Hieronder post ik ook even een link van mensen met hetzelfde verhaal.

    https://aids.startpagina.nl/forum/topic/104270/elisa-test-positief/

    Bedankt voor je reacties Tandor!

    Reageer
    #6

    Ik vind het vooral een vreemde manier van testen met de huidige beschikbare tests. En ik snap de test ook niet als je geen risico contact hebt gehad.

    Reageer
    #7

    Wat was de uitslag (diagnose) nu bij de huidarts?

    Reageer
Reageer op: Witte niet-jeukende vlek op de eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief