Wit plekje en branderig gevoel eikel

 • #1

  Hallo,

  Ik heb orale sex gekregen en een paar dagen daarna begon mijn eikel branderig aan te voelen en er ontstond een wit plekje, geen blaasje of vochtig in due trend maar wel een kleinere verdikking van de eikel rand waar het plekje zich bevind.

  Heb een soa test laten doen na een week, daar kwam uit dat ik urealplasma parvum heb. Alle andere tests waten negatiev. Enkel kon er niet op syfilis, herpes en hiv getest worden omdat dit te vroeg was om te testen.

  Tegen de urealplasma een kuur gehad van 10 dagen. Het witte plekje voor 95% weg en branderig gevoel ook.

  Nu een paar dagen na de kuur is het witte plekje/verdikking er weer en branderig gevoel ook. Bij mijn plasbuis iets rood en ook rond de rand van mijn eikel. Niet extreem maar weet dat het niet zoals normaal is.

  Nu was er naast het witte plekje ook wat grijzige huid te zien aan de rand van mijn eikel. Dit is na een dag weer verdwenen??

  Graag raad

  Reactie
  #2

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ik zou er wel mee teruggaan.

  Reactie
  #3

  Twee foto's tonen het plekje.

   

  Het is droog, nooit een blaasje geweest.

  Rode plekje boven op me eikel heb ik al jaren en vraag ik ook niet om. Ben er aan gewend.

  Reactie
  #4

  In eerste instantie, zou je denken dat het een irritatie is, ware het niet, dat het plekje na de kuur nagenoeg weg was en weer terug is gekomen, net als het branderige gevoel en de irritatie.  Ik zou je toch aanraden om terug te gaan naar de dokter.

  Reactie
  #5

  hallo Tandor,

   

  bedankt voor je reactie.

  Ik ga zeker naar de dokter, vind het een onprettige gedachte allemaal.

  Maar enig idee in welke richting ik moet zoeken? Dan bedoel ik wel of geen SOA.

  Weet het moeilijk om zo te zeggen maar mijn vrees is Herpes omdat daar geen medicijn voor is en op het punt staat een relatie aan te gaan. Dokter gaf aan bij mijn soa test daar niet aan te denken omdat het een plekje is en geen blaasje. En herpes is meestal meerdere blaasje/plekjes.

  Afijn, gewoon weer naar de dokter maar graag wat reacties.....Thanks.

  Reactie
  #6

  Het lijkt in ieder geval niet op herpes. Het is de vraag of het ueberhaupt een soa is, ofschoon het wat te vroeg was om alle soa's te testen.

  Reactie
  #7

  heb een foto geplaatst van internet, dus niet mijn eigen tong.

  Maar mijn tong ziet er wel zo ongeveer uit. Kwam dus op candida terecht. Kan te maken hebben met mijn branderig gevoel en plekje.

  Morgen een bezoekje aan de arts geplaned maar zou best eens candida kunnen zijn, of dat hoop ik dan maar. Is denk ik het minst erg en klinkt ook minder erg dan SOA.

  Grt

  Attachments:
  Reactie
  #8

  Dat zou dan een schimmelinfectie kunnen zijn.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  dokter geweest en bloedtest en urine culture test gedaan.

  Niks gevonden, geen bacterie soa or whatever. Vreemd.

  Dokter zegt me niet druk te maken, ik heb niks volgens hem. Maar mijn eikel is toch branderig en iets rood. En dan dat plekje natuurlijk.

  Er is me een antibioticum voorgeschreven en zalf!!! Maar hoe kom je daaraan als je niks kan vinden, en dus ook niet weet wat ik heb. Hoe daar een medicijn voor uitschrijven.

  Kan het zo zijn dat de penis/eikel soms dus iets wat branderig aanvoelt en een plekje heeft zonder dat er wat is ??? Dit gebeurt toch niet zomaar?!

  wacht het een week af en ga anders wel naar een andere arts voor 2nd opinion.

  Grt :/

  Reactie
  #10

  oh ja, candida/schimmel is het Boer want dat komt zelden voor volgens de dokter van een eerdere antibiotica kuur. Doktor wou er nog niet eens naar kijken.

  En hoe betrouwbaar is zo'n urine culture test. Wat wordt daar op getest. Doktor bleef vaag daarover, hij zegt geen bacterie dus je hebt niks en maak je maar geen zorgen. Pfffff ....... kan ik dus niks mee. Hoe meer ik vroeg hoe minder hij zei.

  Reactie
  #11

  komt zelden voor volgens de dokter van een eerdere antibiotica kuur   dat is een van de meest voorkomende oorzaken van schimmelinfecties

  Reactie
  #12

  Dus beter om te stoppen met de antibiotica kuur die ik heb gekregen om mijn "branderig gevoel en rode eikel" te genezen. Werkt waarschijnlijk dus enkel maar als benzine op een vuurtje gooien.

  Zegt genoeg over de arts toch!!!! Ik woon niet in NL maar in het midden oosten.

  Nig tips om candida te bestrijden, dan ga ik zelf wel medicijnen halen, kan hier allemaal gewoon zonder recept.

   

  Ga zaterdag naar een privé Clinic in de hoofdstad(2,5 uur rijden) voor een 2nd opinion. Maar wil tussentijds wel wat proberen wat geen kwaad kan, baat t niet dan schaadt t niet zeg maar.

  Graag advies als dat mogelijk is.

  Reactie
  #13

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Maar het zou zomaar kunnen, dat als het een schimmelinfectie is, de klachten door de kuur erger worden. Wat je zou kunnen doen, is je eikel wassen met een verdunning van waterstofperoxide 3%. Op een kopje water een eetlepel waterstofperoxide 3% en dan met een wit doekje voorzichtig wassen. De waterstofperoxide 3%, kun je dan ook in een 1 op 1 verdunning met water gebruiken om je mond te spoelen.

  Reactie
  #14

  Hallo Tandor ik heb zelfdeproblem als Leonidas mij vraag is hoe lang mag wassen met waterstofperoxide 3% ik bedoel hoeveel dagen mag ik wassen

  Graag advies als dat mogelijk is?

  Reactie
  #15

  Enkele dagen. Maar wel goed verdunnen

  Reactie
Reageer op: Wit plekje en branderig gevoel eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief