rechter bal ‘verdwijnt’ vlak voor klaarkomen

  • #1

    Sinds een half jaar is er wat geks aan de hand met mijn rechter bal, elke keer vlak voordat ik klaar komt zakt mijn rechterbal een stuk mijn schaamstreek in. Hij verdwijnt niet helemaal zeg maar maar hij glipt uit mijn zak en zit dan iets gedraaid naast de zak. Dit doet opzich geen pijn maar het geeft wel een rot gevoel omdat waarschijnlijk dan de bal verdrukt word ofzo. Nadat ik klaar ben gekomen zakt hij weer rustig naast zijn maatje in de zak. Ik lees veel over een liesbreuk ofzo, maar ik vind het gek dat ik hier nooit last van heb gehad tot op een half jaar geleden en rondom die tijd is er niks geks gebeurd met een ongeluk ofzo. Iemand een idee?

    Reageer
    #2

    hoi bas, dat heb ik ook en ik weet inmiddels dat dat heel gewoon is, je kan er niet echt iets aan doen en er is zeker nix mis met je bal! Ik vindt het ook niet zo'n lekker gevoel en wat je daartegen wel kan doen is achter je ballen om je pik heen een touwtje of iets dergelijks een beetje strak vastknopen zodat je bal niet meer naar boven kan trekken. Er zijn ook rubber en metalen ringen in de handel die dan offiecieel cockringen heten waar je eerst je nog slappe pik en daarna je ballen doorheen trekt. Als je dan een stijve krijgt zit die ring een beetje strak en kan die bal er ook niet meer vandoor. Zo'n ring kan je bij een sexshop kopen maar die rubber ringen hebben ze ook bij doe-het-zelf (haha) zaken. Ik weet niet precies waar ze ze voor gebruiken maar die kan je ook eens proberen. Let er dan wel op dat de ring niet te strak zit...meestal is een diameter van zo'n 50 mm wel goed te gebruiken. Mzzl en ruk ze!

    Reageer
Reageer op: rechter bal ‘verdwijnt’ vlak voor klaarkomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief