Als ik nies krijg ik pijn bij mijn ballen

  • #1

    Als ik net heb geniest, krijg ik pijn vlakbij mijn ballen, iets meer naar binnen toe. Het voelt alsof die zaadbuisjes zich even terugtrekken of zoiets. Ik weet het niet precies, maar dat duurt dan even en het steekt, en dat gaat dan geleidelijk weg in iets van 20 seconden. Als ik net heb geniest, trek ik altijd een vies gezicht en zit ik met mijn handen op mijn broek. Niet dat ik dat erg vind hoor, maar ik wil wel weten wat er aan de hand is want ik heb er nooit eerder van gehoord. Mijn vriendin zegt dat je van hard niezen aambeien kan krijgen maar volgens mij zit deze pijn meer naar mijn ballen toe i.p.v bij mijn kont. Maar dat weet ik ook weer niet zeker.

    Kennen jullie dit? Of ben ik gewoon raar?

    Reageer
    #2

    lijken mij spiertrekkingen, maar als het dichtbij je lies zit kun je ook aan een breukje denken.
    even voelen of je een bubbel voelt als je krachtig op je hand blaast.
    Bij twijfel altijd naar de huisarts.
    Sterkte Brenda

    Reageer
    #3

    De diagnose van een torsio kan zo gesteld worden alleen is de situatie dan veel acuter. Ga even naar je huisarts met je klacht, die kan wat onderzoekjes doen.

    Reageer
    #4

    Als ik nies krijg ik pijn aan mijn achterwerk, das pas raar.

    Reageer
Reageer op: Als ik nies krijg ik pijn bij mijn ballen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief