Klaarkomen

  • #1

    Wie kan mij helpen of advies geven? Ik ben een man van 25 en kan niet spuitend klaar komen. Nu hoor ik van veel mannen dat ze altijd spuitend klaar komen. Wie weet hoe ik dat ook kan doen? Of kan het ook aan je voeding liggen?

    Reageer
    #2

    Spuitend klaarkomen? Een flinke straal die een eind weg spuit? Hoort dat niet meer bij de sterke verhalen van de mannen. Ik weet niet beter als een sliert die er meer uitsijpelt. De ene keer met wat meer kracht dan de andere keer. Maar echt een eind weg spuiten, nou nee.

    Reageer
    #3

    als je op het juiste moment je voorhuid naar achteren trekt zodat de eikel nog meer gespannen staat, dan kun je een straaltje wegspuiten. Maar de 2e samentrekking is al weer veel minder. Als je vriendin je aftrekt en je spuit flink hoog op je borst, dan is dat wel opwindend. Goed oefenen. Het orgasme is niet beter, maar voor het oog wel opwindend.

    Reageer
Reageer op: Klaarkomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief