onzeker!

  • #1

    Hoi

    Ik ben een jongen van bijna 21 en heb een penis, als ie stijf is, van maar 12 cm. Als ie slap is, is het ook helemaal niks vergeleken met leeftijdgenoten. In mijn boxershort staan is al moeilijk en ik vermijd het ook altijd waar anderen bij zijn. Binnenkort weer op vakantie en dan kamers delen. Zie er nu al tegenop.
    Iemand nog tips voor deze onzekere jongen?

    Bedankt.
    Sjaakie

    Reageer
    #2

    Hey.
    Ik begrjip dat je onzeker ben.
    Ikzelf ben 20 jaar en op zijn grootst is hij 13 cm.
    ik was ook erg onzeker. zeker met het douchen na sporten. die van mij was veruit de kleinste. ik maakt er maar grapjes over.

    Maar ik heb sinds 4 maanden een schat van een vriendin,.
    en ze zegt zelf ook dat het echt niet om de grootte gaat.

    Dus wees niet al te onzeker.

    gr. Jordi

    Reageer
    #3

    Heb al jaren verkering met een lieve vriend. Ongeveer net zo groot geschapen als jij. Geloof mij hij krijgt alles voor elkaar bij me. (Heb ook ervaring met groter) De G-spot zit vrij ver voor in en die raak je echt wel en de clitoris kun je ook bij. Das allemaal geen probleem. Je krijgt sneller een probleem als hij erg groot is. Sommige meiden vinden dat eng of het is pijnlijk. Dan kun je niet lekker je gang gaan. Niet leuk dus. Als je een vriendinnetje krijgt zul je zien dat het helemaal geen probleem is. Wat betreft dat kamp, ze kunnen niet zien wat je in broek hebt. Niemand zal denken dat je een kleintje hebt. Slap zal er weinig tot helemaal geen verschil zijn.
    Kom op jongen, borst veruit je bent meer dan een alleen een piemel met lijf eraan.

    succes.

    Reageer
    #4

    Bedankt voor jullie reactie, ik hoop dat ze me kunnen helpen.

    Reageer
    #5

    Maar als je in je onderbroek staat kunnen ze het wel zien?

    Reageer
Reageer op: onzeker!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief