roodbruin bobbeltje

  • #1

    Sinds een paar dagen vond ik een roodbruin bobbeltje op mijn balzak, boven mijn bal. Hij zit echt onder de huid en niet aan de bal. Als ik mijn balzak een beetje omhoog trek, gaat ie mee. Hij was eerst een beetje lichter van kleur dan mijn huidskleur, toen ik hem vond. Een paar dagen later ging ik er aan zitten en mijn balzak omhoog trekken en ontdekte dus dat hij niet aan de bal zelf zit maar onder de huid. En nog dat nadat ik een paar keer op ging drukken en knijpen, hij van kleur veranderde. Nu rood bruinachtig, precies net als een muggenbeet bijna. Hij is niet zo heel groot. Nou wil ik naar de huisarts maar daarvoor wil ik toch van jullie weten of dit normaal is of niet en of mensen dit ook hebben want ik sta niet echt te popelen om mijn broek voor mijn huisarts te laten vallen en het blijkt iets normaals te zijn. Dat mijn HA een vrouw is, maakt het voor mij nog gênanter om heen te gaan.
    Groetjes M.

    Reageer
    #2

    Als je niet weet wat het is zou je toch naar de huisarts moeten, je weet maar maar nooit wat het kan zijn. Het is haar/zijn werk dus denk niet dat het de eerste balzak is die hij ziet. Wat is je leeftijd?

    Reageer
Reageer op: roodbruin bobbeltje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief