Veel te vaak stijf

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Hallo,

  Ik heb last van ongewenste erecties, bijvoorbeeld als ik op school zit, en niet aan sex denk dan heb ik opeens een stijve, en dat de hele dag door. Kan iemand mij zeggen hoe ik mijn piemel niet zo vaak stijf kan krijgen. btw ik ben bi en ik heb op het moment een vriend, en ik sta ook elke morgen op met een stijve. En als we de avond van tevoren sex hebben gehad, en we blijven bij elkaar slapen en ik sta 's morgens vroeg op met een stijve dan vind mijn vriend dat niet fijn, want hij denkt dan dat ik te weinig heb gehad. En ik zit ook op voetbal, en na het voetballen doe ik mij daar douchen, en dan loop ik ook de hele tijd met een stijve rond, terwijl ik dan niet echt opgewonden ben, en naar andere jongens kijk. Kan iemand mij helpen?
  Groetjes.

  Reactie
  #2

  Ik ben nu 44 en heb het nog steeds. Je komt er dus nooit vanaf.

  Reactie
  #3

  's morgens sta ik ook bijna altijd op scherp 🙂
  Ik vind het wel plezant eigenlijk

  Reactie
  #4

  dat je s'ochtens vaak stijfe krijgt komtt omdat je lul tijdens slaapbewegingen maakt en tegen lakens/onderbroek aan wrijft je kan er voor zorgen dat je minder vaak stijfe krijgt door iets over je penis te doen dat hij niet meer tegen de laken of je onder broek komt. Klint mischien raar ma is echt zo ik had vaak ook last van niet goed kunen slapen door stijfe lul avonds nu doe ik gewoon kleine plastic bak over me lul zo komt hij nergens tegen aan.

  Reactie
  #5

  Een plastic bak? ja, dat klinkt inderdaad wel een beetje raar. Maar als jij ermee geholpen bent, dan kan je dat zelf bepalen.

  Reactie
  #6

  Gezond mannen hebben drie tot vijf keer een erectie tijdens het slapen, met name tijdens de REM-slaap. Dit is een normaal verschijnsel.

  Reactie
  #7

  Lees meer vragen en antwoorden over ongewenste erecties:
  http://www.dokter.nl/search_gcse/?q=FORID%3A11&cx=partner-pub-8575168267605921%3Aeak94u-kmbq&ie=UTF-8&q=Ongewenste+erecties&sa=zoeken

  Reactie
  #8

  hee hee!

  zeer erkenbaar probleem.. ik heb het 24/7 zelfs als ik slaap!
  bij mij is het ook een medisch maargoed.. als je alles test is alles medisch.

  een stijve komt vaak voor bij mannen die teveel Testosteron toegediend krijgen of aanmaken. gebruik dus oestrogeen, valieriaan. en je bent er vanaf!
  of ga langs je huis arts. zodra hij met medicatie je Testosteron gehalte wat lager kan krijgen heb je er stukke minder last van!

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik ben inmiddels 28 en heb ook de heledag door last van erecies! Soms door sexueele prikkels maar soms gewoon door helemaal niets. Aan de eene kant ben ik gezegend omdat ik nooit problemen heb om een stijve te krijgen maar aan de andere kant is het ook wel eens leuk voor me vrouw als ze een keer echt de moeite moet doen om hem om hoog te krijgen. Ben zelf nog nooit met medicatie begonnen maar regelmatig mastruberen is zeker een aanrader! Want je kan niet verwachten dat elke keer als jij een stijve hebt je partner sex met je wil hebben! Kort om vervelend probleem.

  Reactie
  #10

  Ik ben inmiddels 50 jaar en heb veel erecties.
  mijn leven lang is dit al zo. Ben blij dat alles goed werkt.

  Reactie
  #11
  1.  Nou ik sta de hele dag op scherp ook al heb ik sex gehad met mijn vriendin hij blijft op scherp en ik vind het zelf ook niet prettig op een geven momend ben je er ook klaar mee maar hij denkt er anders over
  Reactie
Reageer op: Veel te vaak stijf
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief