Last van geslachtsgebied

 • #1

  Ongeveer 3 maanden geleden begonnen de klachten. Ik had van de een op de andere dag een klein 'plekje' wat op een klein wondje leek op mijn voorhuid. Het was wat irriterend en voelde nogal vervelend. Ik had de dag ervoor gemasturbeerd en een paar dagen eerder gemeenschap met mijn vriendin gehad. Dit na lange tijd weer eens zonder condoom (dit omdat we deze op dat moment niet hadden). Normaal als we seks hadden deden we dit meestal met een condoom. We hadden voorheen wel vaker zonder gedaan maar met gaf ons toch een verzekerd gevoel op bepaalde gebieden, ook al was het soms wel minder dan zonder. Even later kreeg ik andere klachten. Kreeg een geïrriteerd gevoel in mijn onderbuik, net boven mijn penis. Soms straalde dit 5 tot 10 cm naar boven. Het gevoel bleef niet de gehele tijd op dezelfde plek. Ik ben naar de dokter geweest, uitgelegd wat ik voelde. Hij gaf me pillen mee voor mijn maag, dit vond ik nogal raar en ik heb deze dan ook niet genomen. Hij vertelde me dat het waarschijnlijk wel over ging en dat ik anders maar terug moest komen. Het leek even erger te worden en ik kon er de hele dag over blijven peinzen. Ik ben dus terug gegaan naar de dokter. Ik moest urine inleveren om te laten onderzoeken, dit had ik gedaan en volgens de dokter was dit in orde. Paar weken later weer terug geweest, had nu nog enkele klachten erbij, dit waren; verminderde zin in seks, minder snel opgewonden, irriterend/jeukend gevoel aan de penis en het gebied rond en tussen mijn anus. Dokter heeft toen ook mijn prostaat gevoeld en vroeg me of dit extreem pijn deed. Dat was niet zo. Nu had ik een kuur gekregen die o.a. voor geslachtsziekte en urineweginfecties was. Ik heb deze kuur gebruikt en nog heb ik klachten. Lijkt me dus niet dat het een SOA is, sowieso hebben ik en mijn vriendin beide nooit een ander gehad. Ik heb redelijk veel irritatie en nog wat klachten in mijn onderbuik af en toe. Het voelt gewoon niet fijn. Ik heb vroeger wel redelijk veel aan masturbatie gedaan, ben hier op een gegeven moment mee geminderd en er een tijdje mee gestopt. Sinds ik het nu wel weer eens probeer krijg ik moeizamer een erectie lijkt het en het duurt langer voordat ik klaarkom. Ik moet hier dan ook echt moeite voor doen. En het klinkt raar maar voor mijn gevoel is het alsof ik minder stimulatie krijg vanuit mijn prostaat of zo. Heb afgelopen week na een paar weken weer een keer gemasturbeerd en had hierna 3 wondjes die wel weer genezen.

  Ik vraag me ook af of het psychisch kunnen zitten? Ik probeerde vroeger altijd uit te stellen tijdens de seks maar nu moet ik moeite doen. Ik hoor graag reacties.

  Reageer
  #2

  Ben opzich wel bezorgd, vraag me echt af wat het is.. Niemand enig idee waar het mee te maken kan hebben??

  Reageer
  #3

  echt niemand??

  Reageer
  #4

  Nee, niemand vrees ik voor jou. Ehm...die wondjes, komt dat niet omdat je te hard masturbeert? Zodat je het vel beschadigd of zo?

  Reageer
  #5

  Ik weet het even niet meer. Het irriterende gevoel in mn onderbuik is voor het grootste gedeelte weggetrokken. Maar nu beginnen mijn testikels geirriteerd te voelen. Ik heb ze beide gecontroleerd op knobbels maar hier is niks te voelen. Wel lijkt het soms of mijn bijbal wat gezwollen is. Kan ik hiervoor een CT-scan of Echo aanvragen via de dokter??

  Reageer
  #6

  Ga eens naar een uroloog. Hij zal of kan een echo of Xfoto maken en is gespecialiseerd.

  Reageer
  #7

  Hey allemaal, ben dus pas naar een Uroloog geweest, deze vroeg naar de klachten en heb hem deze voorgelegd. Naderhand heeft hij een echo gemaakt van mijn prostaat en hij heeft van mijn testikels echo's gemaakt. Maar hij zei dat alles er normaal uitzag en dat ik me nergens zorgen om moest maken. Hij zei dat het vanzelf weer zou komen en dat het wss met angst te maken had. Maar ik vraag me serieus af hoe het kan dat ik er nu nog steeds last van heb, ik probeer er helemaal niet over na te denken en probeer het echt van me af te zetten. Maar ik wordt er zo langzaamerhand echt gek van:S.. Ik ben bang dat ik dalijk impotent ben op mn 20e en daar heb ik geen zin in.. Als ze zeggen dat het tussen mn oren zit, hoe kan het dan dat ik niet makkelijk meer opgewonden wordt en dat ik moeite heb om een erectie vast te houden? En zo ja wat zou ik hier aan kunnen doen als het echt tussen mn oren zit?

  Reageer
  #8

  Beste,
  Ik zal je mijn mening geven. Ik vermoed dat het aspect van minder opgewonden geraken en verminderde erectie weldegelijk een psychologisch gevolg zijn, daar je al een tijdje erg onzeker bent over wat je overkomt. Echter, ik denk toch dat er initieel een medisch probleem is. Als de uroloog geen afdoende antwoord biedt, dan moet je toch nog eens alternatieven overwegen. Bv. gynaecoloog (ja is vrouwendokter,maar ik weet uit ervaring dat die soms ook héél goede diagnoses voor mannelijke problemen kunnen stellen). Of probeer eens een andere uroloog. Echter, als uiteindelijk alle bronnen zeggen dat er niets aan de hand is, tja dan zal je het van je af moeten zetten. Misschien kan dan een psycholoog wel helpen. Succes!

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Last van geslachtsgebied
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief