witte vlekjes

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  ik heb sinds een paar jaar last van kleine witte vlekjes op mijn eikel. Waar de eikel overgaat in de voorhuid ontstaan soms hele kleine schilvertjes. De huidarts zegt dat dit komt door veel smegmavorming en heeft aangeraden veel te spoelen met water en vooral niet met zeep. Ik ben echter altijd al heel hygienisch geweest op dit punt. Heb een paar maanden alleen met water gewassen (zonder zeep) maar het probleem blijft.
  Wie weet wat dit kan zijn?

  Reactie
  #2

  ik heb ook witte vlekjes op de rand van mijn eikel weet zelf ook nie hoe ik er af moet komen ik hoop dat iemand dat weet.

  Reactie
  #3

  http://www.foreskin.org/smegma.htm

  Reactie
  #4

  hey mensen,

  Ik heb daar ook last van. Ik dacht eerst omdat ik me te veel en hard aftrok en ik dacht als ik een tijdje stop gaat het wel weg. Maar dat is niet zo.
  Het ziet er als volgt uit:
  Witte,droge vlekjes onder de top van de eikel(ik dacht dat het schraale plekken waren) en bij de eikel is er aan de onderkant een kleurverchil
  ten opzicht van de rest (iets witter).
  Zelf ben ik erg hygienisch en ik maak het elke dag schoon,maar zonder resultaat. Hebben jullie al wat meer infotmatie erover?
  Het kan geen soa zijn,omdat ik geen sex met iemand heb gehad.

  Ik hoop dat er mensen zijn die ons kunnen helpen.

  Groetjes MOi

  Reactie
  #5

  Wat het ook kan zijn is een schimmelinfectie.
  Dit is geen SOA maar te vergelijken met iets als een verkoudheid:
  als je bv. ziek bent geweest is je weerstand lager en kan je ineens last krijgen van een kwaaltje als een schimmelinfectie. Het kan ook juist komen doordat je te hygienisch bent...dan wordt de zuurtegraad anders en dan kan zo'n schimmelinfectie de kop opsteken. Het kan ook een combo zijn.

  Er is zalf voor. Vraag het eens aan je huisarts want als je er al een paar jaar last van hebt en doet waarvan de dokter zei dat het over zou gaan, dan is het blijkbaar toch niet wat de dokter in eerste instantie dacht.

  Succes ermee!

  S.

  Reactie
  #6

  Het kan best wel eens zo zijn dat ik te hygiƫnisch ben,want ik douch wel erg veel. Dus als ik het goed begrijp dan gaat het over, als ik minder douch of moet ik perse het zalfje van de dokter hebben om die witte vlekjes weg te krijgen.

  Bedankt voor het antwoord in ieder geval!!

  Reactie
Reageer op: witte vlekjes
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief