pijn in onderbeen

  • #1

    Hoi,

    Nu, meer dan een jaar naar een dom ongelukje, wordt mijn been nog steeds dik in de loop van de dag. Dagelijks heb ik pijn, soms minder en soms meer. De pijn trekt vaak de knieholte in en soms zelfs nog hoger. Het been heeft nog steeds blauwe plekken, een blauwe teennagel (die kwam later spontaan) en soms tintelende tenen. Regelmatig krijg ik nog branderige pijn en af en toe voelt het of er water over mijn been loopt wat dan niet zo is. voor de krampen heb ik tips en trucjes gekregen van de fysio, maar zij denkt niet dat het nodig is om terug te gaan naar de huisarts. Aan 1 kant van mijn enkel zijn er hele smalle blauwe lijntjes ontstaan, ik dacht aan spataderen, maar volgens een kennis is het dat niet.
    Na het ongeluk zag het been er raar glimmend uit en plekken leken verbrand.
    Iemand een idee wat er aan de hand zou kunnen zijn? Meeste pijn heb ik op dagen dat er verandering is. Dus juist een dag wat rustiger aandoen, dan heb ik 's avonds heel veel pijn. Ga ik na 2 dagen wat rustiger gedaan te hebben weer een stuk meer lopen dan heb ik 's avonds ook meer pijn.

    Reageer
    #2

    Dat is moeilijk te zeggen...

    Misschien toch maar eens terug naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: pijn in onderbeen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief