In spijker getrapt.

 • #1

  Hallo allemaal..
  ik ben drie dagen geleden in een roestige spijker getrapt, ik ben al bij de dokter geweest maar die heeft me met paracetmol naar huis gestuurd.
  me hele voet is opgezwollen en voelt warm aan.. ik kan er nu ook amper op staan.. drie laar geleden heb ik al een tetanus prik gehad. zal ik gewoon moet doorbijten en wachten tot het vanzelf over gaat, of toch weer terug naar de dokter?
  Met vriendelijke groet
  mirjana

  Reageer
  #2

  Hoi, hoe diep is de spijker gegaan? Je zegt dat je voet dik en opgezwollen en warm is. Ik ben geen dokter, maar dat klinkt als een ontsteking. Ik zou teruggaan naar de huisarts en vragen om antibiotica.

  Succes

  Reageer
  #4

  Als je spijker echt door je huid heen gegaan is, zou ik toch even naar de huisarts gaan! Die kan dan beoordelen of de wond gespoeld moet worden en of je eventueel een antibiotica kuurtje moet hebben. Beter even laten checken dan straks een ontsteking in je voet!

  Groetjes Suzan

  Reageer
  #5

  Als je in een roestige spijker hebt getrapt, is het verstandig om toch even de huisarts te bellen

  Reageer
Reageer op: In spijker getrapt.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief