brand in mijn lichaam sinds een week

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Sinds een week heb ik over mijn hele lichaam een branderig gevoel van binnenuit. In mijn bed is het het ergste en ik slaap daarom niet. Wie heeft zo iets mee gemaakt? Wij denken aan allergie door sulfieten?

  Reactie
  #2

  Hallo,
  Ik heb te maken met dezelfde symptomen. Het brandt letterlijk van binnen. Ik slaap slecht. Er is geconstateerd dat ik een burn-out heb. Veel sporten, genoeg rust en gezond eten. Citroen, grapefruit.

  Reactie
  #3

  hoi ik heb ook sinds een week branding over mijn lichaam,en had ook gisterenavond in rusttoestand hartklopping,ik ben bang ,ik weet niet wat het is ,maar heb een afspraak met de huisarts ,dus straks ga ik ernaar toe en dan ,weet ik meer .

  Reactie
  #4

  mijnman heeft dit zo erg sinds hij n hernia heeft
  en veel medicijnen gehad waaronder vel morfine.
  onze vraag is heeft u ook morine pleites gehad
  wij staan ook voor en raadsel ?
  n hopen dat het vlug weg gaat .

  Reactie
  #5

  Sulfiet:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Sulfiet

  Reactie
  #6

  Ik had last van paniekaanvallen en heb een aantal weken medicijnen hiervoor.
  Het ging goed maar kreeg toch een week geleden een aanval.Mijn hele lichaam begint dan te branden.Vind het op dat moment eng, maar blijkbaar kan het bij een paniekaanval voorkomen

  Reactie
  #7

  Denk eens aan tekort Vit. B12!!

  Reactie
  #8

  Bij het wakker worden heb ik het brandige gevoel in mijn lichaam soms gedeeltelijk of geheel. Soms in de avond voel ik ook druk en pijn op de borst. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit niet door het hart komt. Ik loop al aardig tegen de 70 jaar aan.
  Wie kan mij verder helpen om uit de brand te komen?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Heb nu dezelfde klachten. Zijn de klachten intussen opgelost??

  Reactie
  #10

  Ik heb het nu bujna twee weken. Vooral mijn armen, handen en mijn rug staan in brand. Heb lyrica gekregen. Maar is het bij de rest nu overgegaan? Ik denk het wel....

  Reactie
  #11

  Dunne vezel neuropathie

  Reactie
  #12

  Hallo, Al een aantal maanden staat mijn lichaam in "brand". Het gaat op en af en ik merk dat ik dit krijg na een drukke periode. Ik heb veel baat bij acupunctuur. Het brengt mijn lichaam weer tot rust. De tip die ik van de acupuncturist kreeg was groene groenten en fruit eten.(of lichtgekleurd voedsel) Veel water drinken op gewone temperatuur, dus niet uit de koelkast. Beperk het drinken van koffie, thee en alcohol. Hiermee koel je je lichaam van binnen. Eet vooral geen rode producten of spicy producten. Dit wakkert het "vuur" juist aan. Goed en diep doorademen en blaas eens flink uit door je mond. Ik slaap nu veel beter en ben de "brand" op een aantal plaatsen, zoals mijn rug, kwijt. Ben bewust wat je eet en neem op tijd rust. Hopelijk helpt het jullie ook. (Ik wil geen reclame maken, maar ook het drinken van Aloe vera helpt, maar dan wel de echte en niet die uit de supermarkt.)Aloe vera koelt ook.

  Reactie
  #13

  ik heb het sinds een aantal dagen. Veel in mijn nek en rond de buik. Soms gaat het ook richting het hart. Het maakt me lichtelijk in paniek. Weet iemand al wat het is en wat helpt?

  Reactie
  #14

  Ga met de klachten naar de huisarts...

  Reactie
  #15

  Goedemorgen een vriend van mij is op zijn buik ,rug ,armen heel erg verbrand ,
  Wie weet een oplossing heb al een healing gedaan ,chinese kruiden
  Niets helpt inmiddels al 4 weken
  Het komt van binnen uit
  Lieve groet
  Engelenvrouw

  Reactie
Reageer op: brand in mijn lichaam sinds een week
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief