balletje in mijn anus

  • #1

    hallo, ik had een pingpong balletje in mijn anus gedaan maar ik kreeg hem er niet meer uit en hij ging steeds verder erin wat moet ik doen?

    Reageer
    #2

    Hoi Henkie, dit zal vast erg lastig zijn om bij een dokter uit te moeten leggen als het te ver zit... ik kan me ook voorstellen dat je je nu erg ongemakkelijk voelt, dus ondanks dat ik er niets van af weet, probeer ik je toch te helpen.

    Het eerst dat in mij opkwam, was iets met glijmiddel, maar ik vermoed dat het je niet gaat lukken het balletje beet te pakken en eruit te trekken... waarschijnlijk verdwijnt het balletje alleen maar dieper.

    Een pingpongbal echter, kan wel ingedeukt raken. Hij zou dus kleiner kunnen worden, en dus ook sneller eruit. Maar hoe je die nu kleiner krijgt, zou ik niet weten.

    Weet je of pingpongballen bepaalde stoffen bevatten die eventueel schadelijk kunnen zijn voor je darmkanaal?

    Het enige idee dat ik verder op kan brengen, is het naar buiten duwen ipv trekken. Kortom: Drink wat koffie, eet bananen (werkt bij de helft vd mensen laxerend) en bruin brood, zoethout en vooral mint werken ook erg laxerend.
    Het beste zijn natuurlijk laxeerpillen, maar daat kan je niet zomaar aan komen dus die heb je waarschijnlijk niet in huis.

    Ik hoop dat je niet net al je darmen geleegd hebt, anders moet je nog even wachten. Nu heb ik wel vaker gehoord dat de meeste mannen dagelijks een nummer 2 moeten doen, dus ik hoop dat dat goed gaat.

    Mocht het morgen nog steeds niet gelukt zijn, dan zou ik toch de walk of shame naar de dokter maken.

    Veel succes 🙂

    Reageer
    #3

    Hallo Henkie,
    Je bent niet de eerste die een vreemd voorwerp in z'n anus stopt, dus daar zal de arts niet meet van opkijken. Maar zaak is wel dat het er uit moet. Probeer laxeermiddel, en als dat niet werkt, ja, wat Tamara al zegt: hup, naar het ziekenhuis.

    Sterkte

    ps, volgende keer kun je beter een butplug gebruiken. Daar zijn die dingen voor bedoeld.

    Reageer
    #5

    ik heb hem net gelukkig weer uitgepoept!! ben heel erg opgelucht dat ik niet de walk of shame naar de dokter hoef te doen.
    groetjes

    Reageer
    #6

    Gelukkig! En voortaan alleen voorwerpen gebruiken die wel geschikt zijn 😉

    Reageer
    #7

    Hihi ik heb vannacht en stuiterballetje in mn kont gestopt.. en nu krijg ik m niet meer druit... "duwen" werkt niet en ik heb ook geen laxerende middelen in huis.. ik weet wel waar dat ding momenteel vast zit nml achter de eerste bocht in de endeldarm.. weet iemand of het mogelijk is dat ik het stuiterballetje nog gwn uit kan poepen?

    Reageer
    #8

    Hai Christine, heb je 'm inmiddels al uitgepoept? Het zal toch uit je darmen moeten...

    Roos

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Als je iets in je vagina of anus of plasbuisje wilt stoppen, prima, maar zorg dat het schoon is en zorg dat er ALTIJD een touwtje of koordje aan zit waardoor je het voorwerp weer naar buiten kunt trekken!

    Reageer
    #10

    Heey,
    Ik heb een vraagje.. ik wil al n tijdje iets in mn plasbuis stoppen maar ik weet niet wat, behalve de orginele sex speeltjes.. kun je ook een huis tuin en keuken voorwerp ervoor gebruiken? Zo ja, wat?

    Reageer
    #11

    Oh, ik heb ooit een langwerpige gum (dikte en lengte van een potlood) in mijn plasbuis gestopt. Heerlijk gevoel en super orgasme gehad maar... het staafje is helemaal in mijn plasbuis geschoven en daarna mijn blaas ingegaan. Ik heb twee dagen geprobeerd het 'er uit' te plassen maar het deed zeer like hell en bránden, niet normaal. Uiteindelijk huilend van de pijn en met het schaamrood op mijn kaken naar de EHBO gegaan. Daar ben ik onder algehele narcose geholpen. De arts heeft enorm veel water in mijn blaas gespoten en via een echo kon ze de gum volgen en uiteindelijk naar buiten krijgen. Hoe gênant was dat. Toen ik de gum terugvroeg, antwoordde ze doodleuk dat ze die als 'trofee' wilde houden. Naja, ik was allang blij dat het uit mijn lichaam was. Nooit meer zo'n actie dus. Ik heb nu een speciaal staafje dat wel de plasbuis in kan en vibreert, maar ik niet meer kwijt kan raken. Ik adviseer je dus om maar niet met 'huis tuin en keuken spulletjes'.
    Groetjes

    Reageer
    #12

    Help ik heb een stuiterballetje in mijn anus gestopt dacht dat het kon maar ging ineens niet meer uit moet ik wachten tot ik het kan uitpoepen want mn darmen waren al leeg of moet ik nu naar de dokter en voor schut staan ik kan dat laatste echt niet tips ik heb geperst en werkt niet vinger erin en pakken lukte niet was te diep en nu wat?

    Reageer
    #13

    En er komt wat vocht uit
    Btw ben dezelfde persoon ik ben doodsbang

    Reageer
    #14

    Ik raad je aan om toch naar de dokter gaan. Dat balletje kan namelijk infecties of ontstekingen veroorzaken. Ga er vooral niet zelf aan peuteren.

    Reageer
    #15

    Ik kan dat echt niet ik zal voor schut staan bij iedereen is het gevaarlijk om een nachtje te wachten tot ik moet poepen en dat proberen?

    Reageer
Reageer op: balletje in mijn anus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief