veel lucht in de anus

  • #1

    Mijn vriend en ik hebben wel eens anale seks. Van tevoren maak ik dan altijd mijn anus schoon met zogeheten 'anal shower'. Dit is een pompje die water opzuigt, dit spuit je dan in de anus, zodat alles schoon wordt en leegloopt.
    Nou heb ik dus een probleempje.. Als we dan gemeenschap hebben gehad, komt er telkens heel veel lucht uit mijn anus. Echt overdreven veel en het houdt nooit weer op! Het is op zo'n moment ook moelijk om weer verder te gaan met de gemeenschap, omdat ik me dan heel opgeblazen en vol voel. Het voelt heel drukkend en seks is dan niet meer prettig.

    Kan iemand mij vertellen hoe dit kan en heeft iemand tips om dit te voorkomen? Is er iemand die er toevallig ook ervaring mee heeft?
    Het is echt heel beschamend en ook irritant als je tijdens of na de seks al die lucht kwijt moet.
    Het komt over of laat je hele harde scheten.

    Ik wil hier graag vanaf dus ik hoop dat iemand mij kan helpen, alle informatie is welkom!!

    Alvast bedankt,

    Liefs

    Reageer
    #2

    misschien kun je deze vraag beter op een of andere sexsite stellen.
    heb nml het idee dat je op dit soort vragen op dokter nl niet veel reacties zult krijgen.
    het is nu eenmaal zo dat niet iedereen met zo'n "probleem" hier komt en dat er waarschijnlijk weinig mensen hier aan anale sex doen, tenminste, dat is mijn inschatting, ik kan er naast zitten.
    de meeste vragen hier kan ik wel beantwoorden en anders wil ik mij er wel even verder in verdiepen, maar sorry, hier blijf ik verder het antwoord schuldig, mijn advies dus: andere site voor informatie.
    hoewel ....als ik mijn mascara roller pompend beweeg komt er ook teveel lucht in en droogt hij daardoor uit...........
    vind het wel grappig dat je de lucht beschamend vindt maar de anale sex niet.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #4

    [b]Brenda A schrijft:[/b]
    [quote]misschien kun je deze vraag beter op een of andere sexsite stellen.
    heb nml het idee dat je op dit soort vragen op dokter nl niet veel reacties zult krijgen.
    het is nu eenmaal zo dat niet iedereen met zo'n "probleem" hier komt en dat er waarschijnlijk weinig mensen hier aan anale sex doen, tenminste, dat is mijn inschatting, ik kan er naast zitten.
    de meeste vragen hier kan ik wel beantwoorden en anders wil ik mij er wel even verder in verdiepen, maar sorry, hier blijf ik verder het antwoord schuldig, mijn advies dus: andere site voor informatie.
    hoewel ....als ik mijn mascara roller pompend beweeg komt er ook teveel lucht in en droogt hij daardoor uit...........
    vind het wel grappig dat je de lucht beschamend vindt maar de anale sex niet.
    groetjes, Brenda[/quote]

    Ik ben bij deze site terecht gekomen met een vraag die niets met seks te maken heeft. En wat zie ik: onderwerpen over SOA's, forums over spuitend klaarkomen en nog veel meer dat met seks te maken heeft! Daarom heb ik ervoor gekozen dit onderwerp aan te snijden, aangezien ik hier een vraag over had. Ik ben niet de eerste die over anale seks heeft geschreven op deze site. Heb je al die anderen ook aagesproken??

    Ik ben echt niet zo dom om op de eerste de beste site een seksverhaal te schrijven. Ik heb alles eerst zorgvuldig bekeken en daaruit mijn conclusie getrokken dat ik hier misschien mijn antwoord wel kan krijgen. Ik heb er toch ook recht op?

    Wie ben jij dan om te zeggen dat ik maar naar 1 of andere sekssite moet vertrekken?! Klaarblijkelijk weet je niet eens waar hier de meeste onderwerpen over gaan in de forums!
    Voor de volgende keer is het dus een aanrader je wat beter voor te bereiden voordat je zulke idiote berichten plaatst met vooroordelen over anderen.

    Je zegt dat het beschamend is dat ik anale seks heb? Nou, ik zou me eerder schamen als ik in jou schoenen stond. Je bent namelijk erg kortzichtig. Je ziet niet in dat iedereen verschillend is. Ieder mens heeft zijn eigen behoeften en interesses. Het lijkt me voor jou slimmer om informatie te lezen met jou interesses, in plaats van je te ergeren aan dingen waar jij niet eens van houd.

    Ik weet niet of je het beseft, maar de meeste mensen zijn het er toch wel mee eens dat een mascara HEEL wat anders is dan een anus! Dus bedankt voor je inbreng, maar ik heb er helemaal niks aan.

    In mijn bericht vroeg ik of mensen ervaringen ermee hebben en of iemand mij kon helpen naar het vinden van een oplossing. Ik vroeg of mensen tips voor me hadden. Daarmee bedoel ik dus tips om dit probleem te verhelpen en niet vooroordelen en berichtjes waar in staat welke sites ik wel en niet mag bezoeken met mijn vraag.
    Klaarblijkelijk had jij dat niet echt door.
    Als je meedoet in een forum, moet je wel weten hoe het werkt.

    Het lijkt me voor jou verstandig om je vooroordelen over anderen voor je te houden en mensen eens in hun waarde te laten. Iedereen is immers anders. Het klinkt alsof je jezelf beter vind dan mij, maar daar weet je helemaal niks van.

    Misschien heb jij wel dingen waar ik van walg. Misschien wel meerdere dingen. Ik zal jou daar nooit op afrekenen of berichtjes over gaan sturen. Ik zoek simpelweg iemand anders, die wel dezelfde interesses en meningen als mij heeft. Ik bekijk andere dingen die me wel boeien. Daar heb je toch veel meer aan?
    Je kunt je wel kapot ergeren aan dingen waar je het niet mee eens bent, maar je kunt ook dingen zoeken die je WEL leuk vind! Hier schiet je in ieder geval niks mee op.

    Je zegt dat mensen die anale seks hebben zich zouden moeten schamen.
    Nou ten eerste: je hebt het nooit gedaan, dus je weet niet waar je over praat.
    Dit zal je dan helemaal shokkeren: sommige mensen vinden het lekker om seks met dieren te hebben. Ik veroordeel hun niet. Ieder zijn eigen toch? Ik laat die mensen met rust.

    Ten tweede: Bij vrouwen gaat het vaak om grenzen te verleggen, dingen te proberen om te weten hoe het is of om lekker te genieten (want je weet niet wat je mist!!). Alle mensen verleggen wel eens hun grenzen, proberen dingen uit en genieten lekker. De 1 doet dat op seksgebied en de ander doet dat met andere dingen. Het kan niet missen dat jij dat ook wel doet met dingen die jij leuk vindt. In principe ben je dus net zo.

    Ten derde: Je zegt dat er weinig mensen zijn die zich voor anale seks interesseren. Dit zie je natuurlijk zo, omdat jij dat niet doet en mensen in jou naaste omgeving mischien ook niet. Jij leeft dus niet in dat wereldje, maar ik zal je vertellen: Er zijn echt heel veel mensen die van anale seks houden of het wel eens hebben gedaan. MANNEN HEBBEN ZELFS HUN G-SPOTT IN HUN ANUS ZITTEN! Dus jij vind dat homoseksuele mannen geen seks mogen hebben, omdat ze zich dan zouden moeten schamen? Beetje oneerlijk, niet? Ze kunnen er namelijk niks aan doen dat ze op mannen vallen. Hoe zou jij het vinden als jij de grond in wordt gestampt met iets waar jij geen grip op hebt? Ik vind het heel gemeen.

    Ten vierde: Je kunt het wel beschamend vinden, maar voor sommige mensen is dit doodnormaal. Jij zal vast ook wel dingen hebben waarvan anderen vinden dat jij je zou moeten schamen. De meeste mensen gaan dat niet in het openbaar op internet zetten, maar houden dat voor zichzelf. NOBODY'S PERFECT en iedereen is anders. Dat maakt de mens juist zo uniek.

    En waarom ik die lucht voor mij beschamend vind? Nou, het is niet bepaald sfeermakend voor mij. Kan zijn dat jij het misschien romantisch vind of misschien ben je het gewend, omdat je op een boerderij woont ofzo 😛
    Met daarbij dat ik in een zeer rumourig flatje woon en mijn buren niet wil betrekken bij deze taferelen i.v.m. pricay 😉

    Al met al: staat dit je niet aan? Vind je het vies? Wil je het niet zien? Ga dan ZELF naar een andere site en zoek dingen die voor jou plezierig zijn! Met het versturen van dit soort domme berichten schiet je namelijk niks op. GET A LIFE in plaats van te bemoeien met de problemen van anderen die je niet eens interesseren!

    Zoek jij nou maar je eigen geluk, ik heb dat van mij wel 😀

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    Chiquita, ik vind dat je je toon wel wat mag matigen. Ik heb niet het idee dat Brenda het zo bedoeld heeft. En je kunt het je blijkbaar wel voorstellen dat anderen zich wellicht wat ongemakkelijk voelen bij sommige onderwerpen die met seks te maken hebben. Probeer een beetje begrip voor elkaar op te brengen en uiteindelijk het zo broodnodige respect om te helpen en geholpen te worden. Dank.

    Reageer
    #7

    Ik vind dat brenda juist had mogen minderen en ben het helemaal met Chequita's eens want wie begon hier nou met respectloos te doen dan? dat was niet chequita!

    Niemand heeft het recht om iemand zo te beoordelen!
    Sorry hoor vind het een arogante reactie van brenda, als iemand anale sex wil hebben waar ik echt geen probleem in zie, ieder zijn ding dan moet iedereen dat accepteren je kan je ogen er niet voor sluiten, en wil je dat wel moet je in een doos gaan wonen!

    Als voor chequita, ik snap dat dit erg vervelend is, ik zelf heb dit probleem ook en voor mij heeft het erg geholpen om dat spul in te brengen als ik op mijn buik lag, en ja het is vervelend inbrengen dan maar het heeft mij echt geholpen!

    Liefs

    Reageer
    #8

    eigenlijk zou ik mijn schouders moeten ophalen over de reactie van de vragensteller, maar ik word nu aangevallen op dingen die niet juist zijn en dat wil ik toch recht zetten.
    a. weet ik heel goed wat er op een forum wordt besproken, ik probeer hier al jaren mensen te helpen.
    b. mijn met verwijzing naar een sex site bedoelde is niets meer en minder dan dat je daar meer reacties zou kunnen krijgen. verder niet. Ik zeg ook niet dat er geen mensen zijn die zich voor het onderwerp interesseren, maar dat je er ergens anders waarschijnlijk meer vindt.
    c.ik heb nergens gezegd dat jij je moest schamen, helemaal nergens, ik vond het alleen grappig dat je je wel voor de lucht schaamt zoals je schrijft.
    d. de vergelijking met de mascara is helemaal niet raar, maar misschien had ik het beter moeten uitleggen, je reageert buiten : niet aardig, nogal aanvallend en een klein beetje dom en bevooroordelend, terwijl je dat dus juist over mij zegt! Als je de mascara roller nml te wild in en uit de houder pompt, dan pomp je lucht, dat is de vergelijking die ik maak, dus ga ik anders met de mascara om, ik dacht dat je dat vanzelf zou snappen.
    e. ik weet dat er mensen van alles proberen, dat moeten ze zelf weten, ik werkte in een ziekenhuis en op de eerste hulp kwamen genoeg mensen met dingen die in hun anus waren verdwenen.

    kortom jij moet zelf beter lezen en niet veroordelen en mij zeker niet aanvallen, geniet waarvan je wil genieten. Doe ik ook, maar dan van andere dingen en ik heb echt een leven hoor.
    Brenda

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik hoop dat u begrijpt dat ik niet zit te wachten op berichten, waarin met nette taal staat geschreven dat ik ergens anders maar mijn antwoord moet zoeken op mijn persoonlijke vraag. Op deze site staan veel verschillende en variërende onderwerpen en ik wil ook graag antwoorden op mijn vraag.

    Ik heb een probleem, zet dit neer in de hoop tips en helpende dingen te ontvangen. Vervolgens wordt ik op een, naar mijn mening, nogal sarcastische manier negatief neergezet en lichtelijk uitgelachen hier en dat is allemaal wel oké? Ik zou niet weten hoe ik dit positief moet opvatten. Als u dat kunt vertellen, dan graag!
    Beetje onrechtvaardig en zeer beledigend vind ik dit. Ik heb ook emoties die kunnen worden gekwetst.
    En misschien was dit niet haar bedoeling, misschien ook wel. Het is gewoon zeer ongepast om iemand op zij of haar probleem uit te lachen en het probleem de grond in te drukken.

    Als deze mevrouw zich niet interesseert en afkeer heeft van het onderwerp, is het toch ook niet nodig deze dingen neer te zetten? Er kunnen mensen mee worden gekwetst wat verschillende reacties kan opleveren. Een ander persoon had misschien wel ontzettend boos gereageerd. Ik heb dit niet bepaald met een heet hoofd zitten typen. En naar mijn mening staat het er redelijk. Ik heb geprobeerd normale argumenten te gebruiken en Brenda hiervan te overtuigen. Heb haar zeer redelijke tegenargumenten gegeven. Het is ook maar net de toon waar je het op leest he, dat is het gevaar.

    Ik heb verder geen kwaad in het zin, heb laten weten wat ik ervan vond dat er zo gereageerd werd op een voor mij, belangrijk en serieus onderwerp. Ik heb haar verder niet uitgescholden.

    Iedereen op deze site wil helpen en geholpen worden, maar dit vind ik niet weer in de reactie van Brenda. Tegendeel zelfs.
    Als ze het echt heel ongemakkelijk had gevonden, was ze waarschijnlijk het onderwerp wel uit de weg gegaan. Dat lijkt mij in ieder geval de meest logische en meest gebruikte manier daarvoor.

    Ik voel me belachelijk gemaakt en ik hoop dat u dat begrijpt. Ik wil graag antwoorden op een vraag, waar ik mee worstel en daar heb ik het wel moeilijk genoeg mee. Wat ik probeerde duidelijk te maken in mijn reactie op haar is dat ik dit gewoon erg beledigend en ongepast vind en de reden waarom. Het spijt me als u dit als een uiterst ongepaste toon hebt opgevat, dit was niet mijn intentie.

    Dank u

    Reageer
    #10

    Bovenstaan bericht is voor Bruno by the way.
    Brenda, als je in de hulpverlening zit, leer je daar niet als eerste hoe je moet communiceren met mensen die problemen hebben? Jou bericht kwam echt heel verkeerd over. Het is achteraf wel makkelijk goed te praten, maar dat is eigenlijk wel een beetje te laat. En of die uitleg nou wel of niet waar is, dat maakt me ook niet meer uit.
    Ik hoop dat je bij deze beseft dat er mensen gekwetst kunnen worden of boos kunnen worden als je zulke dingen op zo'n manier neerzet. Echt veel nuttige informatie kon ik niet in vinden. Je had het beter kunnen laten. Lezen lukt me prima hoor Brenda en anderen ook wel zie ik, want klaarblijkelijk ben ik niet de enige die het een nogal vreemde reactie vond.
    Door dit soort teksten lok je mensen uit, ik waarschuw je ervoor: laat het niet te vaak gebeuren, want het is namelijk niet gek dat mensen dan boos op je worden. Ik wil alleen maar duidelijk maken dat je goed moet nadenken hoe je dingen zegt en op welke manieren je woorden opgevat kunnen worden. En in sommige gevallen kun je je reactie zelfs beter achterwege laten. Stel, je was helemaal verslaafd aan anale seks dan had ik toch heel wat meer aan je gehad, maar hier kan ik niet zo veel mee. Ik kan het toch niet helemaal begrijpen dat je dat van tevoren niet inzag. Maar goed, het is gebeurd en ik beschouw het vanaf nu gewoon als ongelezen. Ruzies is wel het laatste wat we willen op de forums, toch?

    Reageer
    #11

    Deze ophoping van lucht heeft te maken met de spanning van de bekkenbodem. Als je meer ervaren bent, dan lukt het je steeds beter te ontspannen waardoor de lucht eenvoudig kan ontsnappen tijdens het vrijen. Een oplossing die nu soelaas kan bieden is dat jouw partner zich af en toe terug trekt voor enige ontluchting. Lukt het ontspannen beter, dan zul je zien dat de 'problemen' vanzelf overgaan.

    Reageer
    #12

    Beste ChiquitaBananas,

    Mijn advies is na dat je je anus hebt schoongemaakt niet gelijk beginnen met anaal seks. Je kan beter nog even wachten ermee. Hoe lang er tussen moet zitten kan je zelf uitvinden.

    En niet veel aandacht aan Bruno en Brenda geven. Als de vraag ze niet bevalt dan hoeven ze ook geen antwoord te geven. En ze moeten vooral mensen met rust laten en niet zomaar gaan bemoeien. p

    Reageer
    #13

    Ik heb deze pagina gevonden via Google. Na het spoelen heb ik ook last van lucht en druk in mijn buik. Sommige reacties zijn zeer bekrompen. Echt jammer want ik geniet als man enorm van anale massage. Van een vibrator tot vingeren en likken.  Mijn vriendin vindt dat ook heerlijk om te doen. Ik dacht dat een dokter wel raad wist. Niet dus.

    Reageer
    #14

    Bij mijn weten zitten er geen doktoren of artsen op dit forum.

    Reageer
    #15

    Chiquita....last van borderline? Sterkte met jezelf, lijkt me heel lastig om alles zo intens en verdraaid op te vatten. Heftig man echt.

    Reageer
Reageer op: veel lucht in de anus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief