Hoge bloeddruk

  • #1

    Hallo, na gisteren nacht zijn ik en mama doorverwezen geweest door huisarts van wacht naar spoed. Mama had bloeddruk 181/103 en hartslag 101. Heb snel een bloeddruk pil gegeven en naar spoed gereden. Ze heeft 3 weken geleden een halsslagader operatie gehad en is recent (5 dagen) gestart met antibiotica voor tuberculose. Hier reageerde ze slecht op en heeft de specialist vandaag voorgesteld er even mee te stoppen.
    Maar vanwaar komen deze kloppingen en opeens hoge hartslag en bloeddruk? Ze heeft hier na de operatie nooit echt last van gehad. Huisarts ziet niets verontrustend en op spoed zagen ze ook niks. Ik heb een afspraak bij de cardioloog gemaakt maar mama zegt dat het niet op hart is maar meer richting de maag en buik. Komt dit nog door de antibiotica die in haar lichaam zit of is dit de tuberculose? Ik weet het niet meer.

    Reageer
    #2

    Die vraag kan niemand zo beantwoorden. Dat zal toch moeten blijken door onderzoek

    Reageer
Reageer op: Hoge bloeddruk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief