Zweten ‘s nachts

  • #1

    Ik heb de laatste tijd af en toe last van zweten ‘s nachts, terwijl ik geen dikke dekens gebruik en het bij wakker zijn niet te warm heb ( soms eerder aan de koude kant). Het is niet excessief nachtzweten waarbij ik kletsnat ben maar gewoon lichtelijk bezweet, met name mijn benen zijn wat natter.

    Ik vroeg me af of dit nog onder normale vorm van zweten valt of dat ik beter naar de huisarts kan gaan als het aanhoudt ? Lees dat het soms te maken kan hebben met bepaalde vormen van kankers, maar ook dat het vaak dan heel excessief zweten s nachts is. Over normaal zweten lees ik niks

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Als je deze vraag even rechtstreeks aan je huisarts stelt,kan die ter plekke beoordelen of het iets is waar naar gekeken zou moeten worden.
    Hier zijn geen artsen om dat te beoordelen....

    Reageer
    #3

    Kan zijn je hormoonhuishouding en/of tekorten aan voedingsstoffen maar moet je zelf even uitzoeken. In eerste instantie naar huisarts maar via natuurgeneeskunde kan je wat verder kijken.

    Reageer
    #4

    Hoi catootje,

    Ik ben inmiddels naar de de huisarts geweest en die heeft bloed getest (algemeen waarden, differentiatie etc ) Incl testosteron en die waarden waren goed. Wat voor tekorten aan voedingsstoffen zou dit kunnen veroorzaken ? Dan kan ik eventueel daar nog een test op aanvragen. En welke supplementen zouden hiermee kunnen helpen?

    Reageer
    #5

    Sorry bovenstaande komt van anoniem , de topic starter. Niet van Catootje; was even in de war 😉

    ik wilde nog toevoegen dat ik ergens las dat CBD olie kan helpen, dat ga ik nog uitproberen.

    Reageer
    #6

    Overigens gaat het vaak gelijktijdig met een levendige droom en zijn vooral m’n benen en m’n middel enorm nat. De rest minder.

    Reageer
Reageer op: Zweten ‘s nachts


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief