Koortslip

  • #1

    Ik heb 1 april een koortslip gekregen en heb alle blaasjes doorgeprikt en ontsmet met alcohol zoals ik altijd doe, nu heb ik gisteren voor het slapengaan een foto gemaakt dat doe ik altijd met een koortslip omdat ik bang ben voor besmettings gevaar dat is deze foto.
    Nou is mijn vraag gisteren avond lag ik in bed en ik wou eruit gaan om te plassen maar ik heb best grote borsten en mijn borst raakte het plekje aan ik heb meteen mijn borst gewassen met normale zeep en mijn man zegt dat het waarschijnlijk niet besmet is nu is mijn vraag heeft mijn borst nu ook het virus door dat het de korstjes heeft aangeraakt.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Zo'n virus is bij de meeste mensen sluimerend aanwezig. Bij een verminderde weerstand kan het de kop opsteken. Beter dus aan je weerstand werken dan je zorgen maken. Dus uitkijken met argininerijke voedingsmiddelen en juist lysinerijke voeding eten. Eventueel wat extra lysine en andere supplementen slikken. Als je de pil gebruikt. Die vermindert je weerstand.

    Reageer
Reageer op: Koortslip


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief