Vaak. als positieve coronatesten

  • #1

    Ik ben al langere tijd op zoek naar antwoord op de volgende vraag, zowel GGD, huisarts, als google hebben me nog geen antwoord kunnen geven. Ik hoop dat iemand hier het antwoord weet.
    Sinds het gebruik van de corona zelftesten heb ik deze meerdere malen gedaan, meer dan eens bleken deze, op verschillende momenten positief. Echter bij de GGD bleek er geen sprake te zijn van Corona. Hoe is dit te verklaren?

    Reageer
    #2

    "Sinds het gebruik van de corona zelftesten heb ik deze meerdere malen gedaan, meer dan eens bleken deze, op verschillende momenten positief."
    Deze zin is voor mij toch wat onduidelijk. Wat bedoel je met: dan bleken de, op verschillende momenten positief?

    Reageer
    #3

    Ik lees zelf ook de onduidelijkheid. Ik heb vanaf mei 2021 op verschillende momenten getest, met en zonder klachten. Soms waren ze testen negatief, maar meer dan eens negatief. Bij de GGD bleek elke keer opnieuw dat er geen sprake was van Covid..

    Reageer
    #4

    *ik bedoel soms negatief maar meer dan eens positief. Uiteindelijk bleek de PCR nooit positief.

    Reageer
    #5

    Ik zou het zo helaas ook niet kunnen verklaren

    Reageer
Reageer op: Vaak. als positieve coronatesten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief