Meerjarige kwaal misselijk en steken zonder diagnose

  • #1

    Bij opstaan geen centje pijn

    · na een bakje slappe koffie misselijk

    · soms heel lichte steek in de bovenbuik rechts van het midden.

    · komt telkens in korte vlagen misselijkheid te midden van een algemeen lamlendig gevoel

    · verdwijnt in de tweede helft van de middag

    · een glas wijn doet wonderen

    · (soorten) eten of drinken en goede of slechte nachtrust lijken nauwelijks van invloed

    · al veel geprobeerd (geen koffie, wel thee, 'intermitted fasting', wel/geen melkproduct etc etc)

    · en veel lijstjes bijgehouden om klachten aan iets te koppelen

    · nooit wat kunnen ontdekken

    · houdt weken aan, dan opeens weer maanden niks

    Reageer
    #2

    Het lijkt soms wel alsof jij alternatieve behandeling wil aanprijzen of zo, je reageert standaard met verhalen over voeding, vitamines, natuurgeneeswijzen Valt me op ook alsemsen medicijnen moeten slikken op advies van de huisarts dat je daar altijd een natuurlijk alternatief voor verzint. Sorry maar moest dat even kwijt.

    Reageer
    #3

    Ja, eh, anoniem..🤷🏻‍♀️ Dat heb je natuurlijk op een forum: iedere forumgebruiker geeft antwoord vanuit eigen kennis en ervaring.

    Dus: voor een medisch oordeel moet iemand naar een arts. Maar op zich kan die wrs ook niet veel met deze klachten.

    Reageer
    #4

    Snap ik maar voorgeschreven medicatie afraden of medische problemen op lossen met een vitamientjes of een mineraal, osteopaat enz is niet oke. Maar dit is het topic van François dus zal verder niet meer schrijven.

    Reageer
    #5

    @ Anoniem
    @ Catootje geeft altijd van die standaard antwoorden ... en denkt dat alles zo simpel op te lossen is.

    Laat jij je vooral niet tegenhouden om te reageren als je daar behoefte aan hebt. medicatie afraden of medische problemen op lossen met een vitamientjes of een mineraal, osteopaat enz is inderdaad niet OK.

    Reageer
    #6

    Hallo Anoniem en Alias, 'ikke niet begrijpen', bestaat er nog een andere Francois misschien? Dit is mijn eerste keer op dit forum, dus ik heb nooit 'standaard gereageerd', en in mijn verhaaltje staat toch ook niets over "voeding, vitamines, natuurgeneeswijzen"?
    Als vanuit die hoek een oplossing zou komen zou dat mooi zijn trouwens, maakt me niet uit van welke hoek, maar ik heb hier nu al jaren flink last van en vanuit geen enkele hoek -huisarts, vriend die arts is, enz. - iemand of iets kunnen vinden dat aan een oplossing heeft bijgedragen. Vandaar dit forum, wie weet heeft iemand gelijkwaardige klachten en wel een oplossing? Dank en groet van Francois.

    Reageer
    #7

    Ha François,

    We kaapten je topic ivm de reactie van Catootje. Die net als ieder ander haar eigen kennis en ervaring deelt, en die van haar is op gebied van voeding ed. Prima toch, om daar dan zelf je mening over te vormen.

    Maar blijkbaar heeft de moderator die reactie voor je verwijderd.

    Ik kan je over je klachten niet zinnigs zeggen. Misschien iemand anders.

    Reageer
    #8

    Ah, dank je Alias, ja ik zie dat na mijn post #1 de volgende (van Anoniem) #3 heeft, dus die #2 is blijkbaar van Catootje en is verwijderd. Dank voor je uitleg.
    Hopelijk kan iemand anders iets zeggen over mijn klachten zou mooi zijn.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Francois ik had het over Catootje. En gaf daarbij aan dat het jouw topic is en dus ging ik er niet zo diep op in. Maar vervelend voor je de klachten, ik hoop voor je dat er een oplossing komt. Sterkte.

    Reageer
    #10

    Ah zie nu ook dat die reactie is verwijderd. Maar je schrijft dat een glas wijn wonderen doet? Dat is toch wel gek te noemen, heeft het dan wellicht iets met spanning te maken?

    Reageer
    #11

    Dank voor de reacties en meedenken!
    Spanning kan zeker een component zijn of het versterken, maar kan moeilijk de enige oorzaak zijn met zoveel klachten en ook maanden lang soms geen last zonder dat er een aanwijsbare reden voor zou zijn.
    ik krijg nu een tip dat het een Giardia lamblia parasiet zou kunnen zijn, dus ik ga dat laten onderzoeken.

    Reageer
Reageer op: Meerjarige kwaal misselijk en steken zonder diagnose


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief