B12 injectie met lucht ingespoten

  • #1

    Ik leer bij de doktersassistente zelf de b12 injecties spuiten.
    Ik had de spuit goed klaar gemaakt zonder luchtbellen. Het prikken in mn bovenbeen ging goed tot ik op moest optrekken om te kijken of ik ook in een bloedvat zat. Normaal als je optrekt geeft dat weerstand en en als je de drukker van de spuit loslaat schiet de drukker weer terug. Dit x niet en zag allemaal lucht wat in de spuit zat. Ongeveer 0,1 ml. Ik zei tegen de assistente dit is niet goed. Ze zei: dit is altijd zo dus spuit er maar in. Tegen beter weten in spoot ik de b12 erin. Maar tijdens het spuiten sijpelde er b12 tussen de koppeling van de naald en spuit door. Dus de naald was niet goed op de spuit, heb dus valse lucht opgezogen en dus in mijn bilspier gespoten. Nu veel last van mn been. Voelt als gigantische spierpijn. Moet ik hiermee naar de huisarts of kan dit geen kwaad. Verder heb ik geen klachten maar ben wel allert.

    Reageer
    #2

    Bespreek het met de huisarts!

    Reageer
    #3

    Spuit je nou in je bovenbeen of je bil? Zal vast allemaal niet erg zijn wat je beschrijft, maar als je zo twijfelt dan kun je toch even de huisarts bellen?

    Reageer
Reageer op: B12 injectie met lucht ingespoten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief