Rode vlekken

  • #1

    Hoi,
    Ik heb nu al 2,5 maand lang last van buikpijn en loop al een poosje bij de huisarts, maar wordt mij steeds verteld dat er niks aan de hand is. Maar zou graag willen weten hoe iemand anders erna kijkt dan perse steeds dezelfde huisarts.
    Dikke 2,5 maanden geleden was ik enorm ziek had van alles; enorme vermoeidheid, erge hoofdpijn, buikpijn, geen eetlust, misselijk, braken, diarree, witte puntjes in vorm van kippenvel op mijn armen, nachtzweten. Ik maakte mij zoveel zorgen omdat ik deze klachten echt 2/3 weken heb gehad en ben in tussentijd ook bij dokter geweest, maar die kon zonder controleren mij vertellen dat het allemaal wel mee viel (wel een algemeen bloedonderzoek gehad). Nu lag ik gisteren in bed en kwam op verschillende plekjes 4 vel rode kleine plekjes tegen de ene was wat groter dan de andere (zie foto van 1) op de foto is de kleur lastig te zien, maar in het echt is het vel rood. Ondertussen zijn de meeste klachten weg naast vermoeidheid en buikpijn. Ik dacht eerst aan de dokter die zei dat het wel zal meevallen, maar begin me toch steeds meer zorgen te maken… maar zou dit allemaal onschuldig zijn of zal ik toch maar weer contact opnemen met de dokter en doordrammen op een goed onderzoek? Deze plekjes kreeg ik trouwens op mijn dijbeen en onderbuik.

    Reageer
    #2

    Zie hier de foto!

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Ik kan eerlijk gezegd niks bijzonders zien.. bespreek het maar weer met je huisarts

    Reageer
Reageer op: Rode vlekken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief