Lymfestreng

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds een paar dagen last van een lymfestreng in mijn bovenarm. Als ik de arm strek is het pijnlijk en is de streng als een strak gespannen snaar te zien. De pijn voelt duidelijk anders dan spierpijn. Er zijn geen lymfeklieren verwijderd uit mijn oksel, ik heb wel een vergrote lymfeklier in mijn oksel en vergrote klieren in mijn hals.
    Vergrote klieren als gevolg van een langswaaiend virus snap ik, maar dat het lymfevat zo heftig reageert heb ik nog nooit meegemaakt.

    Wat moet ik hiervan denken?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Je kunt je afvragen of hen een lymfevat is. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Heb je er naar laten kijken?
    Ik heb in mijn oksel ook opeens een streng, voelt als gespannen snaar. Er is nog nooit iets uit mijn lichaam gehaald. Lymfeklieren zijn niet groot. Het doet geen pijn.

    Reageer
    #4

    Hier ook een lymfestreng uit het niets, hebben jullie toevallig al antwoord?? Na Google denk je aan kanker, word helemaal gek er van.

    Hoor graag van jullie.

    Reageer
    #5

    Goedenavond,
    Ik hen precies hetzelfde. Een streng in de oksel zonder operatie te hebben gehad.
    Volgense week voor een echo. Hebben jullie al meer duidelijkheid?
    Groet!

    Reageer
    #6

    Mijn vervangende huisarts dacht dat ik last had van mijn schouder omdat ik mijn arm slechts beperkt kon bewegen. Hij verwees me naar fysio.... Ik verwees zijn advies naar de prullenbak en ben 4 dagen later naar mijn eigen huisarts gegaan. Die dacht meteen aan lymfangitis en vroeg een echo aan. Daaruit kwam een tromboflebitis als gevolg van een bloedstolsel. Behoorlijk schrikken! Ik heb 6 weken bloedverdunners geslikt en al na een paar weken verdween de streng. Wel heb ik nog lang een zeurend gevoel gehad op de aangedane plek en soms heb ik dat nog steeds.

    Reageer
Reageer op: Lymfestreng


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief