Voor mij onbekend

  • #1

    Goedemiddag,

    Gisteren tijdens het winkelen gebeurde mij voor de tweede keer hetzelfde. Het was alweer een tijd terug en was er toen niet mee naar de dokter gegaan. Het is namelijk zo dat ik eerst erge jeuk kreeg over mij hele lichaam,ook sloeg mijn hart heel erg snel en ik werd heel erg rood. Ook voelde mij lippen en handen opzwellen. Dit houd dan vijf minuten aan en word het steeds erger. Daarna word ik heel erg bleek en zie ik echt een soort van witte waas voor m'n ogen en voelde ik me slap en een beetje benauwd ook. Na een uurtje was ik wel weer een beetje bijgetrokken. Maar was wel energieloos de rest van de dag. Wie herkent dit of weet wat dit zou kunnen zijn,dan hoor ik het heel graag. Ik kan pas woensdag bij de huisdokter terecht en maak mij best wel zorgen nu.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Er zullen toch eerst wat onderzoeken gedaan moeten worden

    Reageer
    #3

    Misschien een combinatie van lichamelijk wat ontregeld en de drukte om je heen. In elk geval naar je huisarts. Zou verder eens je voedingspatroon onder de loep nemen.

    Reageer
Reageer op: Voor mij onbekend


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief