dochtertje van 2 jaar en 5 maand ziek

  • #1

    Hallo,

    Mijn dochtertje is erg ziekig en weet niet of ik moet blijven wachten of moet ingrijpen!

    Het begon woesdag nacht om half 3 ze was aan het overgeven.
    Half 6 in de ochtend weer en ook nu diarree.
    Op koninginnnendag na elk slokje water of ander drinken kwam het er gelijk weer uit. Ook was ze erg moe en slap. Ben naar de huisartsen post geweest en werdt eigenlijk weer gewoon naar huis gestuurd 'wacht maar ff af'......
    Vrijdag de hele dag geslapen en weer na elk slokje overgeven ook kreeg ze koorts. Van de huisarts zetpillen gekregen die het overgeven moeten tegengaan.
    Zaterdag is het overgeven weg wel loopt ze nog vreselijk te kokhalsen.
    Maar vandaag moet ze toch weer overgeven en nu heeft ze ook vreselijke diarree echt waterdun loopt haar luier uit. Ik ging haar wegen omdat mijn man en ik haar mager zien worden en ja ze is 2 kilo kwijt. Ik ben beetje wanhopig ze voelt zich niet lekker kijkt slaperig uit haar ogen maar ze loopt wel door huis.
    Wat moet ik doen ...............

    Reageer
    #2

    Ik vind het besluit van de huisarts niet vreemd. De meeste aandoeningen zijn in principe self-limiting en niet ernstig. het is wel naar voor het kind en de ouder het kind zo te zien worstelen.

    Er is een aantal zaken waar u op dient te letten, en als deze goed zijn hoeft u zich niet zoveel zorgen te maken behalve veel thee, sinaasappelsap, verhaaltjes voorlezen, knuffelen en lief zijn. Tja, en werken zal de komende dagen even niet gaan, of er moet een oppas komen.

    Dit is goede informatie voor ouders van zieke kinderen:

    http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBA3b.htm

    Reageer
Reageer op: dochtertje van 2 jaar en 5 maand ziek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief