Extreme angst voor darmonderzoek

  • #1

    Hallo,
    Ik heb extreme angst voor een darmonderzoek. Omdat ik pijnlijke spasmes in m’n onderrug heb. Kan dit onder narcose? En zo niet, wat is jullie ervaring met een roesje? Val je daar van in slaap?

    Reageer
    #2

    Nog een kleine toevoeging: mijn spasmes in mijn rug zijn dusdanig dat ik niets aan mijn lichaam kan verdragen. Ik raak dan volledig in paniek.

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Als ik jou was,zou ik de poli van de afdeling waar het onderzoek wordt gedaan bellen en al deze vragen daar stellen.

    Er komen daar veel meer mensen met angsten,ze zullen je daar uit ervaring kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn om het voor jou makkelijker te maken.

    En dan zijn ze ook meteen op de hoogte van je rugklachten, als ze dat van te voren weten,kunnen ze kijken wat voor zowel  jou als de arts de "prettigste" manier is om het onderzoek uit te voeren. Mijn vader moet regelmatig colonscopieën ondergaan en bij hem wordt door de artsen en verpleegkundigen altijd heel goed mee gedacht. Als je zelf maar vantevoren aan geeft dat er dingen zijn waar even rekening mee gehouden moet worden.

    Sterkte!

    Reageer
    #4

    Dankjewel Suzan, dat is een goede tip. Ik ga ze bellen!

    Reageer
Reageer op: Extreme angst voor darmonderzoek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief