Slapen

  • #1

    Hallo,

    Ik had een vraagje. Als ik probeer te slapen en bijna in slaap ben zie ik allemaal dingen die er niet zijn. Zoals mijn tas lag een stukje naast me en ik keek en de tas bewoog. Maar als ik dan hellemaal goed kijk ligt het gewoon stil. En het leek de vorige keer dat me dak vol beestjes zat en toen keek ik nog een keer en dat was niet zo. En zoke dingen heb ik heel vaak. Weet u misschien wat dat is of is dat gewoon normaal?

    Reageer
    #2

    Hallo, heeft iemand misschien een antwoord voor mij of weten jullie dit niet?

    Reageer
    #3

    Je moet soms even wachten tot je een reactie krijgt,er is niet de hele dag een moderator online......

    Reageer
    #4

    Hey hallo,

    Het zou een hynagoge hallucinatie kunnen zijn.

    Een hypnagoge hallucinatie (droombeeld) is een hallucinatie die optreedt wanneer de je in slaap begint te vallen (tijdens de overgang van waken naar slapen). Praktisch gezien is een hypnagoge hallucinatie een droom die op het "verkeerde" moment optreedt in de slaapcyclus.

    Een hypnagoge hallucinatie kan erg beangstigend zijn, maar is meestal geen reden tot zorg.

    Een hypnagoge hallucinatie kan optreden als gevolg van een overmaat aan stress en kan worden gevolgd door een paniekaanval. Ook slaapverlamming komt voor.

    De meeste mensen ervaren enkele keren in hun leven een hypnagoge hallucinatie, maar zijn zich daar vaak niet eens van bewust. Wanneer sprake is van veel stress komt het verschijnsel vaker voor en is de ervaring intenser.

    Reageer
Reageer op: Slapen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief