Chloorgas ingeademd

  • #1

    Ik heb 2 weken geleden iets heel doms gedaan. Ik wilde de badkamer schoonmaken en heb chloor met azijn en gh schimmelreiniger gemengd. Wat dus nooit mag. Ik ben 2 uur in de badkamer bezig geweest, met de raam open. In het begin merkte ik nog niks maar toen ik klaar was was ik enorm duizelig en misselijk. Dokter toen gebeld en zeiden dat het vanzelf over moest gaan.

    Paar dagen later had ik een paar pijn scheuten in mijn hoofd. Nu heb ik vannacht barstende koppijn gekregen die nog steeds niet over is. Zou dit ernstig zijn?

    Reageer
    #2

    Ik heb trouwens wel migraine met aura maar dat heb ik echt al 8 jaar niet meer gehad. En mijn vader zit in de gevangenis en beweert dat hij zelfmoord wilt plegen. Misschien dat het gewoon migraine is door de stress. Maar vind het raar dat ik al 2 weken lang af en toe pijnscheuten in mijn hoofd heb.

    Reageer
    #3

    Moeilijk te zeggen. Neem opnieuw contact op met je huisarts

    Reageer
Reageer op: Chloorgas ingeademd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief