Corona vaccinatie na wellicht besmetting

  • #1

    Hallo, ik zit met een vraag in mijn hoofd waar ik online niet veel verdere uitleg over kan vinden en ik zit er nogal mee, waarschijnlijk door mijn sowieso al beste angsten over het algemeen.

    Ik zie online staan dat als je een corona besmetting hebt dat je minimaal 4 weken moet wachten met de vaccinatie maar ik zie nergens staan waarom.

    En er zijn ook mensen die corona hebben waar geen klachten bij optreden. Dus dan zou je eigenlijk helemaal niet weten of en wanneer je het hebt gehad en misschien heb je het wel wanneer je gevaccineerd wordt dan of wordt je heel kort daarna gevaccineerd. Mijn vraag is vooral, stel dat dat het geval is, kunnen er dan ernstige bijwerkingen optreden of iets? Wat is de reden dat je minimaal 4 weken moet wachten?  Ik ben daar best bang voor stel dat ik het misschien heb (gehad kort geleden) en een prik ga krijgen.

     

    Mag, anoniem

    Reageer
    #2

    Hey,

    Een kennis van mij heeft Corona gehad met minimale klachten, haar positieve test was 3 week voor zij de oproep voor de vaccinatie kreeg.

    In de brief stond dat je in dat geval contact op moest nemen, omdat het binnen die 4 weken was.
    Na overleg kon zij gewoon de prik halen. Omdat bij milde of geen klachten die periode niet uitmaakt.

    Dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Aah oke! Dus in feite maakt het helemaal niks uit tenzij je echt goed ziek bent geworden van het virus bij besmetting! Weer een zorg minder dan in ieder geval voor als het ooit het geval zou zijn? dankjewel!

    Reageer
    #4

    Zo werd het haar idd uitgelegd.

    Haar man had wel echt koorts gehad en was er echt ziek van, die moest wel een latere afspraak maken. Maar bij geen of milde klachten kan het gewoon doorgaan.

    Reageer
Reageer op: Corona vaccinatie na wellicht besmetting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief