Hartoverslagen of onregelmatige hartslag

  • #1

    Hallo ik heb een vraag, ik heb last van hartoverslagen of een onregelmatige hartslag ik weet het niet zo goed. Maar mijn hartslag doet klop klop stop klop stop klop klop klop stop klop stop en zo verder. Ik heb dit de laaste tijd veel meer hoe kan dit ik heb soms wel stress of ik pieker heel veel over hartklachten en over andere dingen maar het meest over mijn hartklachten. Ik heb vorige week gebeld naar mijn dokter en die zegt dat het niet gevaarlijk is welk hartritme het ook aanneemt. Maar wat is de oorzaak dan want ik blijf wel bang omdat het hele tijd overslaat en onregelmatig gaat kloppen. Meschien iemand die weet hoe dit kan en hoe je er mee kan omgaan en meschien iemand die me kan duidelijk maken dat het echt niet gevaarlijk is?

    Reageer
    #2

    Ik heb de hyperventilatie test zo juist mogelijk proberen invullen en ik kom 55 uit maar ik merk geen hyperventilatie bij mij. Want het is mijn hart die hele dag hapert en onregelmatig is.

    Reageer
    #3

    Dat haperen wat je voelt komt dus juist door het hyperventileren. En met een score van 55 is er zonder twijfel sprake van hyperventilatie ook al merk je dat zelf niet. Het kan dan een chronisch geworden vorm van hyperventileren zijn

    Reageer
    #4

    Oke dat kan dan wel. Maar hoe onstaat het dan aleen maar overslaan en onregelmatig zelf als ik 1 keer me hand op me hart leg en dan inadem dan derct een pauze. Maar hoe komt het dan dat je hartslag hele dag onregelmatig is en vaak achter elkaar overslaat. En eigenlijk bijna bij alles wat ik doe elke dag me hart wat ik zij bij alles.?

    Reageer
    #5

    Want hierdoor maak ik me zelf onzeker door dat ik dan blijf denken dat ik een hartritmestoornissen heb maar dit is toch ongevaarlijk wat me hart ook doet.?

    Reageer
    #6

    Ongevaarlijk maar wel vervelend.
    Je hebt hier de afgelopen dagen ook al vragen over gesteld... onder een andere naam..
    Ga naar de huisarts en vraag een verwijzing voor een psycholoog

    Reageer
    #7

    Zal ik doen. En sommige hartoverslagen komen zo uit het nieks maar hebben soms zo n schok gevoel zo n snok en geen harde bonk maar alles is normaal?

    Reageer
    #8

    Nou ga ik dus hetzelfde zeggen als in het andere topic: Ik heb die vraag al meerdere keren beantwoord !

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Jhaa dat weet ik wel. Het is ik ben al overal geweest niemand kan mij geruststellen. 4 jaar gelden bij een cardioloog geweest alles was inorde. Dit jaar zeker al 30 keer de huisarts gebeld en die zegt altijd ongevaarlijk, anders zal het zou hij wel zeggen dat ik een hart onderzoek zou moeten doen. Maar ik twijfel altijd als ik het internet lees van als je hart hele tijd onregelmatig is en hele tijd overslaat en alles aan me hart dat het wel een hartritmestoornissen ka' zijn, want ik heb het bij alles. Maar ik heb alles van hartklachten en hele dag door bij alles en toch is het ongevaarlijk maar zodra ik iets voel kan ik aleen maar slecht denken en piekeren. Ik ben al overal geweest om te praten maar nieks helpt.

    Reageer
    #10

    En ook omdat mijn hart altijd meer overslaat en na elkaar en heel onregelmatig bij alles echt alles wat ik doe. En toch is het ongevaarlijk en moet ik nieks van medicijnen nemen of wat dan ook en ik ben gewoon bang en blijf bang dat ik een erge hartritmestoornissen heb. Dat is het eigenlijk alles. Maar ik zal niet meer storen.

    Reageer
    #11

    Het gaat er niet om dat je stoort hoor.
    Maar het heeft geen zin om topics te blijven maken hierover. Het zijn vervelende klachten maar onschadelijk. Ga naar een fysiotherapeut voor ademhalingsoefeningen

    Reageer
    #12

    Ik heb nog 1 vraag over croniese hyperventilatie. Ik heb vaker dat ik veel te wijnig inadem dan te veel kan dat ook bij chroniese hyperventilatie ik adem eigenlijk vaak niet te veel maar te wijnig en niet diep.

     

    Reageer
    #13

    En de aller laaste vraag. Maakt het uit waar de hartoverslagen en onregelmatige hartslag onstaat in je hart de plaats uit je kamers of boezem  maakt dat uit waar dat onstaat de stoornissen. of maakt da nie uit waar dat ontstaat?

    Reageer
    #14

    En is het normaal dat ik maar 1 klacht herken eigenlijk en dat is altijd mijn hartklachten

     

    Reageer
    #15

    Dat is bij jou helemaal niet aan de orde. Het zijn vervelende maar onschuldige klachten en verder moet je daar helemaal niet op ingaan

    Reageer
Reageer op: Hartoverslagen of onregelmatige hartslag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief