Vragen stress klachten

  • #1

    Hallo ik ben Robert 16 jaar.

    Vanochtend rond 11 uur werd ik wakker en toen zij mama dat we een gas lek hadden of iets dus toen was ik bang en beetje stress en drukmaken dat er echt iets was, maar het was dan toch nieks. Maar ik heb dan hoofdpijn gekregen en misselijk. Maar nu ben ik rustig op me bed en nu heb ik weer beetje misselijk en duizelig als ik beweeg of stap ben ik ook heel erg duizelig maar ik heb ook hele tijd een raar gevoel in me borst. Mijn hart slaat over heel veel en ik krijg een onregelmatige hartsalg. Ik voel me nogal raar en ik maak me zorgen om mijn hart nu omdat het zo angstig voeld die hartoverslagen na elkaar en een onregelmatige hartsalg ik voel me ook niet lekker heel duizelig en beetje misselijk en me hoofd lichtjes pijn, wat zou dit kunen zijn. En ik maak me zorgen om en ben beetje bang nu eigenlijk. Is dit gevaarlijk dat je hart zo erg overslaat en heel onregelmatig gaat? En heel erg duizelig en als je beweegt gaat je hart nog meer overslaan.

    Reageer
    #2

    Niet gevaarlijk. dat is van de angst en de stress

    Reageer
    #3

    Kan dat zo laat uitkomen deze klachten van 11 uur en dat ze nu pas uitkomen want ik doe nieks ik lig rustig en kijk een film en en opeens begint alles ? En dankjewel.

    Reageer
    #4

    Ja dat kan

    Reageer
Reageer op: Vragen stress klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief