Verkoudheid/Corona

  • #1

    Hallo, ik heb wat vraagjes. Ik heb al jaren goed last van hooikoorts. Nu is het de afgelopen dagen best mooi weer geweest en ben ik veel buiten geweest.

    Nu voelde ik mij gister avond wat verkouden, snotneus en een beetje keelpijn. Vannacht werd de keelpijn iets erger en toen ik wakker werd was het haast weg.

    Op dit moment heb ik een verstopte neus en als ik slik hele lichte irritatie, maar dat is vooral als ik er op let. Voor de rest voel ik mij best goed en ik heb verder geen echte klachten ofzo.

    Moet ik mij laten testen op corona of is dit gewoon verkoudheid? Ik ben bang dat ik vaker dit probleem krijg en dat ik elke x mij moet gaan testen met deze klachten.. Ook is mijn weerstand best laag, dat merk ik wel.

    Reageer
    #2

    Toch maar laten testen voor alle zekerheid. Voor hooikoorts is het toch echt nog te vroeg

    Reageer
    #3

    Ja snap ik voor de zekerheid, alleen dan kan ik straks elke week in de test straat staan. Dat vind ik het lastige eraan. Sowieso alleen nog een verstopte neus nu, maar ik ga even kijken!!

    Reageer
Reageer op: Verkoudheid/Corona


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief