CBR verklaring

  • #1

    Beste, ik will grootrijbewijs C gaan beginnen, nu mijn vraag als ik gezondheidsverklaring moet invullen, stel ik geef niet aan  dat ik (vermoedelijk door de neurolog epileptische anvallen had) omdat ik jaar geleden 3keer flouw viel, en het niet bewezen kon worden waroom, hebben ze diagnose vastgesteld (waar ik niet mee eens ben)... Wat is het beste optie in dit geval? Volgens mij hebben ze dat niet bij CBR gemeld maar.. Ik vraag me af wat te doen?

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Ik zou vooral eerlijk zijn!

    Stel dat je om wat voor reden dan ook een ongeluk krijgt en het komt uit dat je dit hebt verzwegen,dan kom je enorm in de problemen,je bent dan niet verzekerd.

    Informeer bij het CBR hoe het zit met de diagnose die je toen hebt gekregen, vraag wat voor consequenties dat heeft.

    Je kunt ook eventueel nog een second opinion aanvragen bij een andere neuroloog,over hoe je status op dit moment is.  Als die je dan gezond verklaart en zegt dat je veilig de weg op kunt,weet je zeker dat het goed is. En als daar uit komt dat dat niet kan, is dat heel erg vervelend voor jou persoonlijk. Maar wel zo veilig voor jezelf en de rest van de mensen op de weg!

    Groetjes Suzan

     

    Reageer
Reageer op: CBR verklaring


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief