Allerlei lichamelijke klachten na bevalling. Chron hyperventilatie? Hormonen?

  • #1

    Hoi
    Ik ben bijna 3 maanden geleden bevallen en sindsdien heb ik dagelijks lichamelijke klachten, die er meestal non stop zijn ?.
    Het is allemaal begonnen met enkele dagen na de bevalling, ik hoorde dan mijn hartslag in mijn oor. Ik was hier ongerust over en had toen ook een hoge bloeddruk. Sindsdien angstig... De bloeddruk is uiteindelijk genormaliseerd. Ik maakte me ook zorgen over mijn hart, maar een 24u Holter gedragen, fietsproef, 2 ECG en alles bleek in orde.. Bij de NKO ook alles in orde met mijn oor. Ik heb ook last van een druk in mijn hoofd, links. CT scan genomen van mijn hoofd en bezoek bij de neuroloog, alles blijkt in orde te zijn. Bij de osteopaat geweest en zij zegt dat ik totaal overstressed ben en dat de klachten daarvan komen, volgens de psycholoog zijn het psychosomatische klachten. Welke zijn mijn klachten nu: nog altijd gerommel, druk in mijn oor links. Hoofd links druk. Ik hoor mijn hartslag nu in mijn hals/nek. Soms een druk op mijn hals links. Mijn hart kan bonzen. En nu heb ik ook soms een doof gevoel in mijn rechterarm en rechterbeen, dit komt en gaat. Mijn voeten tintelen 's avonds en ook soms een verdoofd gevoel aan de onderkant van mijn voeten. Overdag vaak een gejaagd gevoel en mijn handen beven. 'S nachts word ik vaak wakker badend in het zweet en dan heb ik moeite om in te slapen. Ik heb dan precies een draaiing als ik wil inslapen, dus ik durf niet meer. Of ik voel ineens mijn hartslag in mijn hoofd harder gaan. Ik kan ook wakker worden met prikkelende handen en zweten en duizelig zijn. ' s avonds voel ik me altijd het beste maar 's ochtends is het dus verschrikkelijk, dan voel ik me zo miserabel en vraag ik me af wanneer ik me terug normaal ga voelen... Oh ja mijn bloed is 2 x geprikt en alles ook daar in orde. Ook echo gehad van de schildklier en dit was ook in orde. Zijn er mensen in de groep die dit herkennen? Ik ben zo angstig dat dit nooit meer gaat overgaan ?

    Reageer
Reageer op: Allerlei lichamelijke klachten na bevalling. Chron hyperventilatie? Hormonen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief