Tinteling arm

  • #1

    Dag beste,

    Ik werd vannacht wakker met een slapende/tintelende arm en ik was gelijk helemaal in paniek voor 1 of andere reden. Na een bepaalde tijd kreeg ik mijn beweging in mijn arm terug en werd ik wat rustiger. Tijdens deze paniek had ik serieus bonzende hartslag en tintelingen in de linker arm aan de onderkant van mijn arm gelijk (voornamelijk pink en ringvinger). Als ik daarna in mijn bed lag had ik ook behoorlijke buikpijn en een opgeblazen gevoel. Ik dacht er niet meer bij en ging terug slapen als dit mogelijk was. Een uur later maak ik perfect hetzelfde neer met alle symptomen en moet ik terug tot rust komen. Nu lig ik hier in mijn bed met een krop in de keel en een soort buikpijn terug. Ik weet niet wat het is en ben bang dat het iets ernstig is, ben wel een persoon die veel last heeft van stress en soms angststoornissen.

     

    Mvg

    Anoniem

    Reageer
    #2

    Het slapende en tintelende gevoel kwam dus doordat je op je arm hebt gelegen. Dan kreeg je de dus een paniekaanval en bent gaan hyperventileren en dat veroorzaakt de klachten die je nu hebt.

    Reageer
Reageer op: Tinteling arm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief