Angst corona

  • #1

    Hallo,

    Ik wilde even de situatie hier voorleggen. Momenteel verblijf ik (sinds vandaag) bij mijn ouders na een tijd er niet meer te zijn geweest. Mijn vader is vanochtend naar een klant geweest voor zijn werk, en de vrouw van die klant ging zich morgen laten testen op corona ivm milde klachten. Nu heeft mijn vader wel afstand tot haar gehouden, maar niet tot haar man (ontzettend stom), de man had zelf nergens last van. Hij maakt zich er zelf geen zorgen over qua gezondheid, en ik ook niet. Waar ik mij eerder zorgen over maak is dat die vrouw wel corona blijkt te hebben en mijn vader door het contactonderzoek thuis moet blijven. Wanneer hij thuis moet blijven, verwacht ik ook dat ik moet thuisblijven. Dit terwijl ik 1 augustus op vakantie wil gaan. Ik vroeg mij het volgende af; Hoe vér wordt er gekeken bij zo’n contactonderzoek? (Is eenmalig contact met iemand voldoende om diegene’s hele familie thuis te houden ivm mogelijke besmetting?) En moet iedereen thuisblijven ondanks dat ze geen klachten hebben? (Stel mijn vader moet thuisblijven door het contactonderzoek, moet ik dat dan ook terwijl ik nergens last van heb?)

    Complexe vragen, dat begrijp ik. Maar ik hoop een beetje meer rust te krijgen met betrekking tot de vakantieplannen.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Dit moet je voorleggen aan de GGD. Op de website van de GVD kun je het telefoonnummer vinden dat jendan moet bellen

    Reageer
    #3

    Bedankt John. Eerst ga ik maar eens afwachten of de betreffende vrouw inderdaad positief wordt getest én of mijn vader überhaupt benaderd wordt ivm het contactonderzoek. Ik neem aan dat u de suggestie van het bellen gaf indien de vrouw inderdaad positief getest wordt?

    Reageer
    #4

    Inderdaad

    Reageer
Reageer op: Angst corona


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief