Verschillende klachten

  • #1

    Goededag,

    Ik heb al enige tijd best lange tijd vermoeidheid klachten. Vooral in de avond voel ik me heel erg moe. In de middag voel ik me nog wel even goed maar eind middag ben ik inneens heel moe en voel me ziek. Ik kan dan bijna niks meer doen in de avond en wil meteen gaan slapen. En sinds paar dagen heb ik verhoging tot max 37.9 niet hoger. Ik ben heel vaak langs huisarts geweest bloedonderzoek gedaan, ijzer wat aan de lage kant en de rest zag goed uit. Ij slik wel de ijzertabletten.
    Mijn vraag is, kan er andere oorzaken zijn die mij deze klachten geven. Zoals extreme vermoeidheid, niet goed voelen of ziek voelen. Ben bang dat er misschien wat anders aan de hand is en dat het met de dag erger word. Ook is mijn lichaam zo zwak slapjes. Is dit normaal zonder dat er ernstige onderliggende oorzaak is en ik zo lange tijd dit heb?

    Reageer
    #2

    Bloedarmoede kan dat wel veroorzaken. En het kan wel even duren voordat de medicijnen werken

    Reageer
    #3

    Naast doktersbezoek zou je advies kunnen vragen aan orthomoleculair therapeut. Voor de opname van ijzer zijn ook andere stofjes belangrijk.

    Reageer
Reageer op: Verschillende klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief