Meerdere symptomen, wat kan dit zijn?

  • #1

    Ik ben een meisje van 15 en ik heb al ongeveer een half jaar last van verschillende vervelende symptomen. Vooral duizeligheid (bij opstaan, inspanning maar ook zitten), volledig zwart zien, vermoeidheid, hoofdpijn en steken op de borst. Ik heb een lage bloeddruk, meestal 60/100. Laatst bij de fysio werd een saturatie van 80% gemeten tijdens korte inspanning, in rust wel 100%. Ook heb ik snel last van bloedneuzen. Bij de huisarts wisten ze het niet dus doorverwezen naar het ziekenhuis. Daar dachten ze hyperventilatie, maar na 2 cesartherapeuten nog steeds niks geholpen. Weet iemand wat het kan zijn?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Je moet in ieder geval wel terug gaan naar de huisarts.
    Heb je veel stress of spanningen? Of een angststoornis?

    Reageer
    #3

    Hallo John, mijn thuissituatie is niet altijd even fijn en geeft soms wel wat spanningen. Voor de rest geen stress of angststoornissen. Donderdag heb ik een telefonisch gesprek met mijn huisarts in de hoop dat ze dit keer misschien wel iets weten.

    Reageer
    #4

    Laat even weten wat uit het gesprek is gekomen

    Reageer
Reageer op: Meerdere symptomen, wat kan dit zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief