Aambei?

  • #1

    voordat ik net onder de douche stapte moest ik nog snel naar het toilet en bij het afvegen zag ik n paar streepjes bloed. Het brandde toen ik eraan zat. Nu lijkt het hier en daar te jeuken, maar draag ook een string. Nu eet ik de afgelopen dagen ineens veel fruit met zaadjes en zal het vast daaraan liggen (is het niets, n wondje), maar toen ik beneden keek zag ik dus n paars bolletje. Nu kan ik mij al snel drukmaken en denk ik nu wel dat het wat is.

    Heeft iemand enig idee? (Zie bijlage)

    mvg

    Louise

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Dat is een aambei

    Reageer
    #3

    Alleen voelde ik net nog wat brandde na het plassen en toen ik nog een foto schoot (zie bijlage) zag ik de paarse “bobbel” niet meer?

    Heb er nu wat sudocreme opgedaan en las dat het vanzelf wegtrekt? Had wel slijm bij mijn ontlasting. Hoelang moet ik het aankijken voordat ik de HA moet bellen? Bij normaal zitten heb ik (nog) nergens last van

    Zit zelf vaak erg lang op de wc. Veel langer dan eigenlijk nodig is en de strings die ik draag schuren wel vaak omdat het kant is. Moet ze er vaak genoeg uittrekken en dat doet mij toch n partij zeer. Komt het daardoor?

    louise

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    Te lang op de wc zitten kan dat zeker veroorzaken. En als er al een aambei is, is een string niet aan te bevelen

    Reageer
Reageer op: Aambei?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief