corona

  • #1

    Hallo,

    Ik ben de interieurverzorgster (hulp in de huishouding) bij een wat oudere vrouw. Nu had die vrouw net een aardbei geplukt in haar tuin. Ze vroeg of ik hem wilde proeven. Nu  heb ik die aardbei uit haar hand gepakt, geprobeerd haar hand niet aan te raken en geprobeerd met 1,5 m afstand, en zo zonder te wassen in mijn mond gedaan. Op dat moment niets aan de hand. Later thuis kreeg ik het niet meer uit mijn hoofd. Kan ik hierdoor corona krijgen?

     

     

    Reageer
    #2

    Nou heb je al en aardbei gehad van een man, een groenteboer en nou van een vrouw.
    Je het die vraag al 3x gesteld. En gisteen heb je antwoord gehad. Niet bezig blijven a.u.b.

    Reageer
    #3

    Sorry maar ik probeer alleen maar goed te verwoorden hoe het is gegaan, en dan ga ik weer twijfelen. Het is wel echt gebeurd maar dan bij een wat oudere man. Alstublieft leg het nog één keer uit.

    Dan stop ik er echt mee, erewoord.

    Reageer
    #4

    Je hebt xe vraag inmidels 3 x gesteld ook onder een andere naam en telkens krijg je de aardbei van iwmand andrs...

    Reageer
    #5

    Maar je hebt de vraag al 3 x gesteld ook onder een nadere naam. En 3 x door een andere persoon een aardbei gekregen. Het antwoord zal niet gaan veranderen.

    Reageer
Reageer op: corona


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief