Ontstekingen

  • #1

    Hallo, ik heb altijd al veel oogontstekingen gehad en keel ontstekingen. Nu heb ik 6 weken geleden een kaakholte ontsteking gehad, dat was net weg en nu loop ik met een ontsteking in mijn knie. Ik ben er ook achterkomen dat ik zeer waarschijnlijk inspannings astma heb wat vgm ook een ontsteking is van de luchtwegen?... ik ben al veel weken ziek/zwak/moe en ik hoest veel en vaak! ik loop bij een kno arts en heb al vele bloedonderzoeken gedaan.... maar ik moet daar telkens 2 weken wachten totdat ik weer verder kan. Ik zou toch wel graag willen weten hoe het zou komen dat ik zoveel ontstekingen heb. Iemand een ideeen hoe dat zou kunnen komen? Ik ben namelijk iemand die veel googled en toen kwam ik op sarcoïdose..

    Reageer
    #2

    Inspanningsastma is geen ontsteking. Er zullen toch wat onderzoeken gedaan moeten worden om daar inzicht in te krijgen.

    Reageer
    #3

    Een kinesioloog of orthomoleculair therapeut zou je kunnen helpen bij je algehele gezondheid en kan kijken wat jouw lichaam nodig heeft. Voedingspatroon is belangrijk maar ook darmflora, eventueel candida, tekorten aan voedingsstoffen enz.

    Reageer
Reageer op: Ontstekingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief