steken in borst en rug

  • #1

    Hallo, Ik heb sinds een aantal weken last van steken in mijn borst. Het zijn lichte steken ik voel ze zo wel in mijn linker borst als rechter borst en beide schouder bladen ook wel is tussen de schouder bladen. Ik ben 2 weken geleden naar de huisarts geweest die zij dat dit waarschijnlijk niks ernstigs is maar toch maak ik mij zorgen omdat het nog steeds niet weg is. Ik heb er vaak last van in mijn rust en aan het einde van de dag. Als ik sport of op de fiets zit heb ik er geen last van soms is het ook een dag of 2 helemaal weg.  Enig iedee wat dit kan zijn? Ik doe al een aantal jaar kracht training dus spierpijn herken ik wel. maar dit voelt voor mij niet als spierpijn.

    Reageer
    #2

    Vergeten toe te voegen. Ik ben ook al een aantal weken erg snotterig en heb de laatste tijd veel stress gehad vanwege mijn studie. Misschien dat dit er ook iets mee te maken kan hebben?

    Reageer
    #3

    Dan moet je dus even terug naar de huisarts gaan voor verder onderzoek

    Reageer
    #4

    Heb je die steken alleen als je thuis bent? en op bepaalde tijden?

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    @Danny Vaak als ik thuis ben heb ik er last van. op school op de fiets of onder het sporten niet altijd.

    Vaak begint het aan het einde van de dag pas. Ik heb af en toe ook een beetje een brok in de keel gevoel samen met het steek gevoel.

    Reageer
Reageer op: steken in borst en rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief