Onafhankelijke arts voor schriftelijk bewijs nodig, maar wordt niet geholpen

  • #1

    Hallo,

    Ik ben vrijdagnacht mishandeld door een Politie agent die het nodig vond om mij een klap tegen mij neus te geven met een zaklamp..  (geheel onterecht heb geen boete gehad en hoefde ook niet mee)

    Ik ben hier voor naar de huisarts geweest en die heeft gezegd dat mijn neus gebroken was.

    Nu vroeg ik of hij dit schriftelijk wilde bevestigen maar dat wilde de dokter niet.. en ze willen mij ook niet doorverwijzen..

    Ik heb volgens het juridische loket wel een Schriftelijke onafhankelijke verklaring nodig dat mij neus gebroken is om vervolg stappen tegen de agent te kunnen nemen, maar ik kom nu voor geen meter verder..

    Zilverenkruis verzekering weet het ook niet en een second opinion van een andere arts lukt ook niet.. (dat willen andere artsen niet omdat je niet bij hun praktijk zit)

    wat moet ik nu doen?

    Groeten,

    Jack

     

     

    Reageer
    #2

    Als de huisarts denkt, dat je neus is gebroken, moet de huisarts je doorverwijzen naar het ziekenhuis voor een röntgenfoto en de KNO-arts. alleen met een röntgenfoto kan worden aangetoond dat je neus is gebroken. Er zal toch gekeken moeten worden of er nog iets aan de neus moet worden gedaan.

    Reageer
Reageer op: Onafhankelijke arts voor schriftelijk bewijs nodig, maar wordt niet geholpen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief