Drukkend, opgeblazen gevoel

  • #1

    Hallo allemaal,

    Sinds eergistermorgen ervaar ik een vreemd gevoel in mijn onderbuik en dan met name mijn baarmoeder en anus. Het voelt erg drukkend en wanneer ik bijvoorbeeld lach of hoest neemt de druk toe. Ook toen ik geslachtsgemeenschap had met mijn vriend nam de druk toe (wanneer zijn penis helemaal diep ging). Als ik moet plassen neemt de druk ook toe, maar wanneer ik ben geweest is er wel nog steeds druk. Ook kan ik gewoon normaal ontlasten. Ik ben net bezig met mijn derde pilstrip, ik ben dus al een tijdje aan het doorslikken. Ik weet niet of het hier aan zou kunnen liggen, vandaar dat ik het er even bij zeg.

    Wat zou de oorzaak van dit gevoel kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Vergeten te vermelden: net werd ik wakker toen ik op mijn buik lag door de druk. Ik moest heel erg plassen maar hierna was de druk er nog steeds.

    Reageer
    #3

    Pilgebruik kan veel klachten geven. Misschien goed om je eens te verdiepen in wat de pil met je lichaam doet. hij onderdrukt je eisprong, bevordert oestrogeendominantie en zorgt voor verliezen aan vitaminen en mineralen.

    Reageer
    #4

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Als de klachten aanhouden, ga dan naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Drukkend, opgeblazen gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief