zwanger

  • #1

    hallo

    ik heb een vraag, ik word voor het eerst vader:) mijn vriendin krijgt haar 2e kind, ze is nu zwanger getest in het ziekenhuis, maar nu is ze erg ongesteld en heeft pijn in de onderbuik, kan iemand mij vertellen wat dat is en of dat normaal is of moeten we ons zorgen maken?

    met vr gr arno

    Reageer
    #2

    bloedverlies en buikpijn tijdens de zwangerschap is geen menstruatie, maar wijst helaas meestal op een miskraam.
    ze kan het beste even contact opnemen met de verloskundige of gynacoloog voor overleg.
    sterkte, Brenda

    Reageer
    #3

    Welke week zit jouw vriendin?

    Reageer
    #4

    ze zit nu in de 2e week, ze heeft sinds vanmorgen 20-2-2011, last van haar bekken en haar buik. met zitten en liggen geen last maar met lopen wel. het vloeien is al minder geworden.

    Reageer
    #5

    Is het pas de tweede week! Wist je dat de meerderheid van de zwangerschappen in de eerste weken op een natuurlijke wijze worden afgebroken?

    Reageer
    #6

    nee dat wist ik niet, we zijn vanmiddag nog naar het ziekenhuis geweest en een echo gehad, was nog niks tezien dus daarom donderdag weer heen, mn vriendin heeft ene gevoel dat ze een miskraam heeft gehad en dat vroeg de gyn ook of er slijmerig spul in de maandverband zat en dat was dus niet zo en ze vloeit ook niet meer, maar we gaan uit van het ergste dan valt het altijd mee ookal is het dan moeilijk.

    Reageer
Reageer op: zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief