3 jaar geleden kon mijn zoon plotseling niet meer

  • #1

    Wie kan me helpen met de volgende vraag. Ongeveer 3 jaar geleden is mijn zoon ziek geworden, hij had heftige koorts hij kon plotseling zijn benen niet meer gebruiken.Ik ben met hem samen bij de kinderarts geweest die gaf aan dat er virus zou zijn in zijn bloed.Na twee keer bloed prikken werd gezegd dat virus uit zijn bloed weg zou zijn.Mijn zoon kon kort daarna weer gewoon kon lopen.Maar elke keer als mijn zoon hoge koorts heeft, of ergens in zijn lichaam ontsteking is dan trekt hij weer met zijn been en zegt dat hij ook pijn voelt.
    Mijn vragen zijn wie heeft er ervaring met dit ziekte beeld,
    Wie weet wat aan de hand is,
    En welke onderzoek moet ik laten doen om te weten wat er aan de hand is.
    Als ouders maken ons zorgen over hem.
    met vriendelijke groet

    Reageer
    #2

    De huisarts heeft in het medisch dossier van uw zoon aangetekend wat er precies aan de hand is geweest. Dit staat allemaal duidelijk gedocumenteerd. Bespreek uw vraag dus met de huisarts die u hierover alles kan vertellen. Bel even voor een afspraak zodat de huisarts uw vraag kan voorbereiden, en mogelijk wil de huisarts u schriftelijk of per brief informeren. Met name de naam van het virus en de immuunreactie lijken hier van belang.

    Reageer
Reageer op: 3 jaar geleden kon mijn zoon plotseling niet meer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief